BU GÜN ÇOK GÜZEL HABER ALDIM AMA MAALESEF OLMADI HERŞEY AYNI BEN YİNE KURTULAMADIM ALACAKLILARDAN. AMA SANA İSYAN ETMİYORUM ALLAHIM. NE OLUR YARDIMCIM OL. DİĞER BORCU OLAN KARDEŞLERİMEDE YARDIM EYLE ALLAHIM. AMİN.
İSYAN ETMİYORUM ALLAHIM
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN YA RABBİM
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.AMİN.AMİN.
AMİN AMİN AMİN.
Rabbim sen Ersin kardeşimizin ve tüm borçlularımızın sıkıntılarını gider, hayırlı rızık kapıları aç yarabbim. Sen sıkıntılarını feraha çevir yarabbim. Rezzak ismine sığınarak bunları istiyoruz bizim gidicek kapımız yok yarabbim. Sen kapından boş çevirme, sen sıkıntılarımızı gider Allahım. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDEŞİM
allh yardımcın olsun kardeşim.amin.
AMİN ALLAHIM İNŞALLAH SIKINTILARIMIZDAN KURTULURUZ.
Allah razı olsun
amin ersin abim amin allah yardımcın olsun
Amin Allah yardımcınız olsun. borç derdi vermesin Allah kimseye
AMİN AMİN TEZ VAKİTTE İNŞ HAYIRLI BİR KAPI AÇILIRDA ÖDERSİN
AMİN
ERSİN KARDEŞİM KONU PARA İSE BİR ŞEKİLDE DÜZELİYOR. PARALI HİÇBİR SORUN DÜZELMEDEN KALMIYOR MEVLAMIN İZNİYLE . SEN DUANDAN VAZGEÇME . BİZDEN DUA İSTE SÜREKLİ. ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
zaman zaman bir şeyler tam düzelecekmiş gibi olur sonra tekrar hüsran ama unutmayın her şeyde bir hayır vardır bizim görmediğimiz bilmediğimiz hayırlar muhakkak vardır inşallah düzelecektir dualarınızdan vazgeçmeyin Allah biran evvel aydınlıklara çıkarsın sizi ve tüm sıkıntıda olan herkesi
Allah yardımcınız olsun kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.