ikinci hatimden 7. cüzü aldım
Hatim indirilmesine katılmak ister misiniz?
(134 mesaj) (27 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Fatma ablacım önceki sayfaları bi oku istersen. 2. hatime 1. hatimin duası yapıldıktan sonra başlıcaz. Ama 7. cüz senin kısmetinmiş sen al :) Ama cuma gecesi 1. hatimin bitirme duasını yapalım sonrada inşallah 2. hatime başlayacağız.
19 yıl önce gönderildi # -
Arkadaşlar ben son bi kontrol yaptım.
Bitmiş olduğu ilan edilmeyen cüzler aşağıdaki gibi, eğer bitirmişseniz ilan edermisiniz ?? Perşembe gününe kadar zamanımız vae biliyosunuz. cuma gecesi (yani perşembeyi cumaya bağlayan gece) Cihan abi hatim bitirme duasını yapacak inşallah.15. cüz
21. cüz
25. cüz
29. cüz
30. cüz19 yıl önce gönderildi # -
cenetcim bugün ben 25 cüzü bitircem mazeretim vardı okuyamadım sen bittisay allaha emanet ol
Tamam elif ablacım...
O zaman bitmiş olduğu ilan edilmeyen cüzler aşağıdaki gibi15. cüz
21. cüz
29. cüz
30. cüz19 yıl önce gönderildi # -
SAĞ OLCENNETCİM RABBİM KABUL ETSİN 2. HATİMDENDE BANA AYIR OLURMU
Tamam ablacım :)
Ablacım sen Reyhan abla mı yoksa Elif abla mıısn ?19 yıl önce gönderildi # -
cennet canım ben yanlış anladım ikin ci başladı diye 7 aldım başlamadıysa sonra yani cuma günü alırım karışıklık olmasın
BEN ELİF REYHANNIN ELTİSİ
bahar kuranı kerim fatihadan başlar deyince 1 cüzü ben almışdım fatihadan başladım 1cüzün sonuna kadar okudum ALLAH KABUL ETSİN...
Cennet kardeşim ben buraya epeydir bakmıyordum 1 hatim daha bitmedimi? Ben bitti zannediyordum.
Recep abicim 1 hatim bitti,cihan abim 2. hatim diye başlık açtı, 2. hatimide ordan indiriyoruz inşallah.Kap cüzleri valla yoksa hemen bitiyo:)
rabbim hepinizden razı olsun bende okumayı çok isterdim ama bilmiyorum arapça malesef rabbim dualarınızı hepinizin kabuletsin amin
2. hatim için >>> http://mucize.net/forum/topic/1244
19 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.