mrb arkadaşlar ben 2 sene önce kızkardeşimle kavga ettim o sınavı kazanıp gitti eve gelincede konuşmuyordum istiyordum konuşmayı ama gurur ve inat bazen birşeylerin önüne geçiyor neyse 2 sene böyle geçti buakşam babam çok ısrar etti konuş dedi benim için yap bunu dedi bende babamı kırmadım 2 yıldır hep onu aradığında konuş derdi konuşmuyordum tlf aldım alo deyince şok oldu konuşamadı ağlamaktan sevinçten ağlıyordu tlf kapattığımda hem üzgündüm hem sevinçliydim 2 yıldır küs kalarak günaha girdim hem kardeşimi üzdüm rabbim affeder inşallah beni sizleri çok seviyorum bana dua edin
mutluluk ve vicdan
(10 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SÜHEYLACIM EN DOĞRU EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN..ALLAH RAZI OLSUN.SİZİ BİRBİRİZDEN AYIRMASIN KARDEŞİM..
18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşim çok iyi yaptın kardeş gibisi varmı dünya da..benim ablalarım var onlar benim dert ortagım herşeyim...Rabbim sizi hiç ayırmasın canım..bende seni çook seviyorum..Allahıma emanetsin..
bende çok sevindim . çok hoşuma gitti bu olay kardeşim . Allah razı olsun senden paylaştığın için . Ne mutlu size.
dara düştüğünde seni yanında olacak ilk insan ailendir bunu unutma kardeşlerde dert ortağıdır unutma. rabbim muhabbetinizi artırsın inş.amin amin amin
çok iyi olmuş süheylacım kardeşe küslük olmaz
Gözünaydın kardeşim çok sevaba girmişsin. Çünkü ilk barışmak için adım atan çok sevap alırmış.
Aslında bir inat uğruna paylaşılacak ne güzel şeyler yaşanmamış ama pişman olup sen aradın ve güzelliklere adımı sen attın Rabbim işallah seni ve aileni hep mutlu eder işalllah AMİN
Çok iyi etmişsin kardeşinle barışmakla. sende bu zamanı telafi et kardeşinle arayı kapat,sık sık ara birlikte vakit geçir o gelince, inşallah çoook mutlu olursun. kardeş çok önemli kıymetini bil. güzel kardeşim.
Sana koccaman bir öpücük aferin sana Süheylam sana da bu yakışır.
Allah katında küslük doğru değil birde kardeş üstelik.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.