dua dostlarım yasinlerimi okumak için oturmuştum dışarda sicim gibi yağmur yağıyor batuhan bir ara yanıma geldi bende okusam kabul olurmu dedi küçücük ellerini açtı 10 sübhaneke sizlere gönderdi kabul edin
ÇOK ŞÜKÜR RABBİM BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM BÜYÜK RABBİM HERKESİN NE MURADI VARSA VERSİN ELLERİMİZİ GERİ ÇEVİRMESİN
batuhan dua ediyor
(23 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
OY OY OY !! ALLAHIM ALLAHIM ! BATUHANCIM ASLAN KARDEŞİM . SENİN O GÜZEL YÜREĞİNİ ÖPERİM BEN . AMİN ECMAİN . AMİN ECMAİN . AMİN ECMAİN .
18 yıl önce gönderildi # -
Amin ya rabbim. Allah onlara sağlık ve afiyetler versin.
ŞİMDİ BEN NE DİYEYİM,KELİMELERİN KİFAYETSİZ KALDIĞI BİR AN SADECE AMA SADECE ALLAHIM DİYORUM.BEBEĞİM ALLAH KABUL ETSİN.ALLAHIM SENİ ANNENE ANNENİ SANA BAĞIŞLASIN.AMİN.
MERALİM BENDE ÖYLE DUYGULANDIM Kİ BİRDE DEMEZ Mİ TÜRKÇESİNİ OKUYAYIM NASIL OLSA ALLAHIMIZ DA TÜRK AĞLARKEN GÜLDÜRDÜ BENİ YÜCE RABBİM HERKESİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN
FİLİZ KARDEŞİM ALLAHIM SANA BAĞIŞLASIN BATUHANI..ÖPÜYORUM ONU GÜL YANACIKLARINDAN..
Batuhancim
Allah dualarini kabul etsin insaallah
Yuregine saglik
Allahim acil sifalar versin sana minik kardesim benim
Amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENDE SANA 3 FATİHA GÖNDERİYORUM BİTANENM KENDİNE ÇOK İYİ BAK OLURMU CANIM KARDEŞİM
ASLAN BATUHANIM BENİM.SUBHANEKELERE BAŞLADIĞINA GÖRE HEDİYE İSTİYORSUN ANLIŞILDI.
KADİR BABA SANA GÖNÜL HEYBESİNİN EN GÜZEL YERİNDEN 100.BESMELE GÖNDERDİ.HABERİN OLSUN.YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM.
ALLAH SENİ VE SENİN DURUMUNDA OLAN TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
KAYIN VALİDEMDEN BATUHANA 60 AYETEL KÜRSİ HEDİYEALLAH KABUL ETSİN AMİN
ALLAHIM ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR SANA..ÇOK MUTLU OLDUM :):):)
41 BESMELE NURAY ABLASINDAN...18 yıl önce gönderildi # -
CANIM BENİM ALLAH KABUL ETSİN 100 BESMELEDE BENDEN
Batuhan kardeşim benim , Cennet ablandan sana 41 tevhid. şifa gibi gelir inşallah.
Maşallah canım benim, inşallah daha iyi olur Allah ım, kabul etmezmiyiz Allah şifalar versin Batuhancığımıza...amin
Canım Batuhanımmm akıllı miniğim benimmm.
Dularım seninle18 yıl önce gönderildi # -
amin duacı şirin amin
Filizciğim merhaba,batuhanımız için her gün dua ediyorum ayetel kürsi okuduğumda batuhan aklıma geliyor ve Allahım Filiz kardeşimin oğlu batuhanın sağlığı düzelsin diyorum.okuduğun yasin-i şerifde benimde benimde adımı söylemişsin Allahım bin kere razı olsun kardeşim,bende her okuduğum yasin-i şeriflerde senin adını anıcağım sen çok iyi bir insansın.(not.bende şirinyerde 2 yıl yaşadım)Allaha emanet olun.
BATUHANIMA 20 FATİHA NİMET TEYZESİNDEN FİLİZCİM.
ALLAHA EMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
MAŞALLAH MAŞAALLAH ALLAH KABUL ETSİN DAİM OLUR İNŞAALLAH MELEĞİMİZİ ÇOK ÖPÜYORUM...SELAM İLE.
canım dua dostlarım batuhan dualarınızla iyiye gidiyor rabbim inşallah ameliyatlara gerek kalmaz. evet şengülüm san yasin gönderdim almışsın.temmuzda izmire gidicem annemler şirinyerde .nimet teyzesi allah razı olsun hepinize duacıyım siteye fazla giremiyorum geç oldu kusura bakmayın .ama her zaman dua edicem sizlere allaha emanet olun
çok mutlu oldum inşallah daha iyi olur filiz abla dualarımızdasınız
AMAN BENİM BATUŞUM ALLAH KABUL ETSİN DUALARINI SANA 1 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM PAŞAM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.