ablalarım hepiniz bana çok dua ettiniz hakkınızı ödeyemem yaşadığım yerin gümüşü çok meşhur gümüşten allah ismi yzpılmış kolye ucları var içimden dün kuyumcuya gitmişttim şuan içimde öyle bir dilek varki eğer allahın izniyle gerçekleşse dün rabbime söz verdim bunlardan alııp hepinize gönderecem mardin hatırası diye saklarsınız değilmi kabul edermisiniz ablam ve annem kadar yakın görüyorum sizi tabii abilerimide untmuş değilim
hediye
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLET RABBİM MURADINI KABUL ETSİN AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
HEDİYENİ ALDIM VE GÖNLÜME TAKTIM BİLE.
SANA O NURLU KOLYENİ TAKTIĞIM GÖNLÜMDENDE 11.FATİHA HEDİYE ETTİM.LÜTFEN KABUL ET.19 yıl önce gönderildi # -
allahım dileğne tez zamanda kavuştursun inşaallah amin sana 1 ayetel kürsi okudum kabul et
canım inşaallah dilegin kabul olur..sen mutlu ol bana yeter..Duacınım kardeşim inşallah Rabbim dualarını kabul eder ve sen çok mutlu olursun..amin amin amin
canım kardeşim Allaha emanet ol..öpüyorum seni..19 yıl önce gönderildi # -
Süheylacım Allah dileğini inşallah en kısa zamanda gerçkleştirir.
allah hepinizden razı olsun allah sizlerinde ne muradı varsa versin insanlar duası kabul olsun adaklar adarlar ya benimde adağım bu
inşallah dileğiniz tez zamanda hayırlısıyla kabul olsun
RABBİM DİLEĞİNİ TEZ ZAMANDA VERSİN AMİN...
TEK DİLEĞİN OLSUNDA O BİLE HEDİYEDİR YETERKİ SEN MUTLU OL....19 yıl önce gönderildi # -
inşallah tez zamanda dileğin yerine gelir amin amin amin
RABBİM TEZ ZAMANDA DİLEĞİNİ KABUL ETSİN BİZE VERECEĞİN EN BÜYÜK HEDİYE ODUR İNŞ
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.