Sedef kardeşim Fatha okumada sayıları yükselticeksin. Ayrıca Mecmutül Azhab kitabı sormuşsun cevabını yazdım. Bakabilirsin.
sedef oku(recep1)
(9 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
evet haklısın abi, ev çok kalabalık çoluk çocuk var vallahi her fırsatta okumaya çalışıorum yarın gidiyorlar zaten kapatırım arayı. kitap için açıklamaya bakıyorum Allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
yine benim hedeflediğim gibi olmasada okumuşum Recep abi. toplu yazdığım için az geldi sanırım.
Kardeşim sedef herhalde yanlış anladın az yazdığın için değil, okuduğun Fatihaları yazarken hata yapmışsın. sonra düzeltmişsin zaten.
S.A.HAYIRLI SABAHLAR OLSUN.RECEP ARKADAŞIM BİR SORUM VAR.NEDEN SENİN VE BENİM İSİMLERİMİZ YEŞİL DİGERLERİNİNKİ SİYAH BİLİYOMUSUN??BİRDE BEN SAYFAYI OKURKEN YENİ YAZANLARILİSTEDE GÖRMÜYORUM.SİTEDEN ÇIKIŞ YAPIP TEKRAR BAGLANIYORUM .O ZAMAN DEYİŞİKLİGİ GÖRÜYORUM. BUNUN BAŞKA YOLU VARMI BENİ YÖNLENDİRİRSENİZ...
tamam, pardon recep abi.
Nesrince kardeşim kayıt olurken web sayfasınız varmı diye soruyorlar. oraya web sayfası yazdıysanız. ondan yeşil oluyor herhalde. Çünkü benim kendime ait web sitem var zaten ismime tıklarsanız benim web siteme gidersiniz. ikinci sorunuzu bilemiyeceğim.
nesrin abla sayfayı "yenile" seçeneğinden yenilersen görebilirsin.siteden çıkmana gerek yok.
klavyenin en üst sırasındaki F5 tuşu da yenileme yapar
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.