s.a arkadaşlar : bu siteyi geçen gün bir arkadaşım tavsiye etti ,
baktım ve çok duygulandım , arkadaşım sorunlarını yazmış ve bana gösterdi bak abi dedi adını bilmediğim hiç tanımadığım insanlar bana Dua etmiş dedi çok ama çok duygulandım , Hepinizden ALLAH razı olsun inşallah .
Arkadaşlar bende dert bitmez ama ! bu günlerde öyle büyük bir olay yaşayacağım ki , hayatım ya devam edecek yada bitecek , yıllardır süren maddi sorunlarım ya tamamen bitecek yada ben son inancımıda kaybederek , iyice çökeceğim , inançlı olduğumu zannediyorum ama ! malesef son inancımıda kaybedersem büyük ihtimalle intihar edeceğim , elimde değil , yıllarıdr yaşadıklarımı buraya yazmaya kalksam ya inananmazsınız yada gerçekten halimi hayatımı düşünerek halinize trilyonlarca kez şükür edersiniz ve bana öyle bir acırsınız ki , , neyse Sizlerden Ricam , Dua edin , eğer dua ederseniz büyük bir refaha ve huzura kavuşacağım , zira Dualarınız kabul olursa hakkım olan parama kavuşabileceğim , ve bu çok zor değil , ALLAH için dua edin , Dualarınızı bekliyorum , yoksa çok kötü ama çok kötü şeyler olacak , bu benim için ya tamam yada devam .kimbilir belkide bu ilk mesajım son mesajım olarak akıllarda kalacak , şimdiden hepinize sonsuz teşekkürlerimi sevgilerimi saygılarımı sunuyorum .
ALLAH Hepinizden razı olsun . mayısın 14,15,16,17, ve 18 leri benim için önemli günler Dua edin . ALLAH'A emanetsiniz .
Asıl adım KaDiR .
Lütfen ALLAH için , Tüm Sevdikleriniz adına , Tüm kalbinizle Benim için Dua edin ,