şengül ablamnimet ablam fatma ablam meral ablam filiz ablam merlin ablam hatice ablam reyhan ablam elif ablam anneler gününüz kutlu olsun allah sizleri evlatlarınıza bağışlasın ellerinizden öpüyorum
anneler günü
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
mukkader ablam seni unutum anneler günün kutlu olsun unuttuklarım kusura bakmasın bütün burdakilerin anneler günü kutlu olsun allah sizi evlatlarınızın ve bizizm başımızdan eksik etmesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
19 yıl önce gönderildi # -
BENDE BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM ALLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN AMİN AMİN AMİN
ALACIM TEŞEKKÜRLER BU GÜZEL DUYGUYU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞ
AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
anneler günüzü kutluyorum.annelerim benimmm :))))))
ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ALA KARDEŞİM YASEMİN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH
CANIM Süheylacığım çok teşekkür ederim Rabbim seni sevsin sevindirsin seni anneciğine bağışlasın yavrum.Sevgili annenin,anneler günü kutlu olsun.
sağ ol canım senin anneninde anneler günü kutlu olsun inşaallah rabbim sizlerede nasibetsin amin
SÜHEYLACIM ÇOK TEŞEKKÜRLER.RABBİM ANNELİK DUYGUSUNU SİZLEREDE TATTIRSIN İNŞAALLAH....
ALACIM CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM SANA HAYIRLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN
BU ARADA KUSURA BAKMA ATLADIM BENDE ANNENİN VE BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORIM SENİN VESİLENLE
SAOL CANIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SENİN İÇİN KABUL ET LÜTFEN.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.