yalnızkalp rümuzlu kardeşimizin mesajını okuyunca son günlerde buna benzer ne çok mesaj geldiğini düşündüm
sonra ağabeyim geldi aklıma (zaten hiç çıkmıyor):
16 ay önce böyle düşüncelerin kıskacından kurtulamayıp son verdi yaşamına
belki bu yüzden ve şuan anlatılamayacak sebeplerle böyle sözler beni alıp nerelere götürüyor ......
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor zamanlardan geçiyoruz dua ile rahatlamaya çalışıyoruz ve rahmet bulmaya....
bir arkadaşım diyordu ki :
"İSTE İNAN VE BEKLE
ZAMAN BİZİM ZAMANIMIZ DEĞİL
ZAMAN O'NUN ZAMANI"
zaman Allah'ındır kardeşlerim ve o bize dua kapısını açmıştır dua sofrasını nasip etmiştir
Allah hepinizin nasiplerini arttırsın
selam ile....
zamanın sahibi(cihan)
(12 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BİZ KULLAR DUA MIZIN KABULÜNDE ÇOK ACELE EDIYORUZ FAKAT HERSEYIN VAKTI VE SAATININ OLDUĞUNU DÜŞÜNMUYORUZ.RABBİM ZAMANINI FAZLA UZATMAZ İNŞ DUALARIMIZIN KABULÜ İÇİÇN HERKESİN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞ
18 yıl önce gönderildi # -
SINAV ÇETİN CİHAN DOSTUM.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.SELAMETLE.
AMİN.AMİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah hepimizin yardımcısı olsun.cihan abi allah seninde yardımcın olsun.bu sınavı inş.bizlerde geçeriz ve asıl hayat olan ahirette mükafatını almamız dileğiylee...
Allah herkese yardım etsin kimseye bu gibi durumlara düşürmesin. Allah kimseye yanlış şeyler yaptırmasına izin vermesin.
YETİŞ YA ZAMANIN SAHİBİ YETİŞ....
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN..BİRDE DOGRU YOLU BULAMAMIŞ GAFLET UYKUSUNDA UYUYANLAR VAR..ALLAHIM ONLARADA HİDAYET VERSİN..ÖLÜM GELMEDEN İNŞAALLAH ONLARDA UYANIR AMİN
Evet abi doğru söylüyorsun. zaman bizim değil ve ipler bizim elimizde değil. Herşeyin sahibi var, biz sadece üzerimize düşen rolleri oynuyoruz, inşallah sınavı hakkıyla veren isyan etmeyenlerden oluruz. Rabbim hepimizi iki cihandada razı olduğun kullarından eyle. AMİN AMİN AMİN.
RABBİM KENDİNDEN BAŞKASININ KAPISINA BAKTIRMASIN BİZLERİ YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞ,
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
herşeyin sahibi sensin allahım bize verdiğin zaman içinde gafletten uzak tut allahım
rabbim sabır versin,zaman ,mekan sahibinin,her şeyi yaratan rabbim zamanı bize hakkıyla yaşamayı sana kul olarak,değerlendirmeyi nasib et,amin
*************************HAYY********ALLAH********************
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.