Dün Dr gittim Tahlillerim çıktı bazı değerlerim düşük Demir v.s. en önemliside aşırı kansızlık
Alt sınır 37 iken bende 17 bütün yorgunluğum asabiyetim ve nabız yüksekliğim bundan mış.
İlaçlara başladım Allahın izniyle inşallah kısa sürede toparlanırım.
Hepinize birkez daha Allah razı olsun demek istedim dualarınızla destek verdiniz... .
Allaha emanet olun.
amin.
Tahlillerim Çıktı.(Nimet)
(26 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşaallah seni sevenlerine bağışlasın amin
18 yıl önce gönderildi # -
ANNECİM BENİM CANIM BENİM..İNŞAALLAH KISA ZAMAN ÇOK İYİ OLURSUN..
KANSIZLIK BENDEDE VARDI.6 AY KAN HAPI KULLANDIM ŞİMDİ İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR..BİRDE SANA TAVSİYEM SİYAH ÜZÜM YE BOL BOL..ÖPTÜM SENİ ALLAHA EMANET OL..18 yıl önce gönderildi # -
oh ablam rahatladım çok şükür dikkat edersen çabucak iyileşirsin kansızlık ve demir eksikliği sorunu bendede var ama ben ilaç kullanmayı sevmiyorum yemeklerlede aram pek iyi değil hele pekmez i üzüm falan ...aman ya idare ediyorum çok şükür ama sen kendine dikkat et zeynep için olurmu ellerinden öpüyorum annneler günün kutlu olsun kendine çok iyi bak allaha emanet ol
çok sevindim ablm anneler günün kutlu olsun allah seni zeynebin ve bizizm başımmızdan eksik etmesin
çok şükür çok sevindim inşallah kısa sürede toparlanırsın abla.
oleyyyyyy :))) Çok sevindim nimet ablacım benim...Allahım şfasız hastalık vermesin....Anneler günü de kutlu olsun, ellerinden öperim :)
Hepinize yürek dolusu sevgilerimi yollasam kabul edermisiniz:)?
AYIP ETTİN BEN KABUL ETTİM ALDIM YÜREGİME KOYDUM BİLEEEEE :)
SABAHTAN BERİ ACABA ELİNİN ÖPÜLDÜĞÜNÜ GÖRECEKMİ,BİLECEKMİ DİYE BEKLEDİK.!
BU GÜN SİZİN GÜNÜNÜZ.ALLAH AĞIRLASIN SİZLERİ.
BİZİM GÖNÜL HEYBESİ HER DAİM DOLU İNŞALLAH.BİZ YÜKLENDİK,ALLAHTA GÜÇ VERDİ.ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH.
SENİN SAĞLIK HABERLERİN BİZİ MUTLU ETTİ.YALNIZ GÖNÜL KOYDUĞUMUZ BİR HUSUS VAR.BİZİ BOŞLADIN.DÜNYA MAZARETİ SADECE BİLGİSAYAR İÇİN GEÇERLİ,BİLESİN.ONUN HARİCİNDEKİ TÜM GALELER SENİ BİZDEN BİZİ DE SENDEN MAHRUM EDER.
CEE DESEN YETER.
BAK BURDA BİR KAHVE İÇİMİ SOLUKLANSAN RAHMET DERYASINDA SERİNLEMİŞ OLURSUN.BİZİM KAMPANYAYA NE KATKIDA BULUNUYORSUN.BEKLİYORUM.
SANA HEYBEDEN AHRETLİK TADINDA VE DAYI TADINDA 41.FATİHA HEDİYE ETTİM.LÜTFEN KABUL ET.ZEYNEP'İN HABERİ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
ŞÜKÜR KAVUŞTURANA RABBİM ŞİFALARINI VERSİN İNŞ
ELLERİNDEN ÖPERİM ABLAM . ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK HİÇ ETMESİN SENİ.
ŞÜKÜR KAVUŞTURANA RABBİM ŞİFALARINI VERSİN İNŞ
Kadir kardeşim ben sizleri hiç boşlarmıyım.
Gücümün yetiğince vakit buldukça hep sizlere koşuyorum.
Yemek hazırladım işim bitti koştum geldim.
Fatihalarımız için allahtan senden önce davranıp yazmıştım.
Bunların hepsi birbirimize takılmalar biliyorum.
Gönüllerimiz hepbir bunu bilesin.18 yıl önce gönderildi # -
Cok sevindim nimet ablam. Rabbim sağlık ve sıhhat nasip etsin. Sıkıntılarını gidersin inşallah. AMİN AMİN AMİN
:) Ablammm canım ablammm çok sevindim çünkü korkulacak bir şey yokmuş.Kendine dikkat et bol bol ıspanak,soğan ye pekmez iç tamam mı:)
Ahretliğim biraz geç oldu yazamadım çünki bu pc arızalı. hematolojik sonucun için endişe etme dr.verdiği ilaçları kullan mutlaka ihmal etme olurmu bitaneciğim.çok sevgili ahret teyzemin yanaklarından ve ellerinden öpüyorum ona Yasin-i şerif okuyup yolluyorum.canım nimetciğim seninde anneler günün kutluolsun tatlı kızını ve seni öpüyorum.
Ahretliğim.bende senin anneler gününü kutlar o tatlı yanaklarından öperim.
Annemde anneler gününü kutaladı yasin-i şerifin için dua etti alla kalbindekini nasip etsin diyor.
Canım benim diğer sonuç çıkmadı ama sanırım ondan bişi çıkmaz.
Allahın izniyle.
onuda bu hafta çi öğrenirim.
Besteyi öpüyorum tatlım.
Allaha emanet ol kardeşliğim.18 yıl önce gönderildi # -
NİMET KARDEŞİM ÇOK ŞÜKÜR ÖNEMLİ BİŞİ ÇIKMAMIŞ İNŞALLAH KISA ZAMANDA KENDİNİ TOPARLARSIN RABBİM SAĞLIK ŞİFA VERSİN ALLAH SENİ EVLADINA BAĞIŞLASIN ALLAHA EMANET OL
Kardeşim nimet hanım Allah size acil şifalar versin.
Sağol Recep Kardeşimmi desem ağabeyimmi?
Allah razı olsun hepinizden.18 yıl önce gönderildi # -
ABLACIM İYİ OLDUĞUNUZA ÇOK SEVİMDİM .RABBİM SANA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞAALLAH... SANA GÖNLÜMDEN SICAK 100 TEVHİD YOLLUYORUM KABUL LÜTFEN HAYIRLI AKŞAMLAR... DUA İLE.
Canımsınnnn Allah razı olsun.
Bende sana 20 Fatiha yollsam kabul edermisin?
Birazdan dularım için oturacağım hepsini yazdım bi kenera.
Allah hepinize,hepimize güzellikler nsip etsin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM NİMET KARDEŞ.OLDUKCA DÜŞÜK KAN SAYIMIN .İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA NORMEALE DÖNER..ALLAHA EMANET OL..
ABLACIM ALLAH ŞİFANI VERSİN ALLAHA EMANET OLAMİN
ABLACIM RABBİM TEZ ZAMANDA FERAHA KAVUŞTURSUN ANNEMDEDE VARDI AYNI DURUM CEVİZ ÜZÜM İNCİR YE BOLBOL ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SANA 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM KABUL ET LÜTFEN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.