hepinize hayırlı akşamlar
tatlı bir telaş var
hatim ve fatiha telaşı
85 yaşında bir dedemiz var diyordum hani o da bir miktar üstlendi
ve bugün bir rüya görmüş RÜYASINDA UMREYE GİDİYORMUŞ
uyanınca "inşaallah bu fatihalar bizlere bir umre sevabı olacak" diye yorumlamış
E L H A M D U L İ L L A H
kabul makamın ne de güzel ve tatlıdır
her daim bizi katında makbul kıl Allah'ım...
selam ve dua ile..
300binfatihanın bereketi(cihan)
(26 mesaj) (19 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
AMİN CİHAN KARDEŞ İNŞALLAH OKUDUĞUMUZ FATİHALARIN YÜZÜSUYUNA RABBİM HEPİMİZİN TEZ VAKİT TÜM DUALARINI KABUL ETSİNKİ ŞÜKÜR SECDELERİ EDELİM
19 yıl önce gönderildi # -
hayirli aksamlar cihan kardes, bende rüyamda rahmetli annemi gördüm, boynuma sarilmis agliyordu cok üzüldüm ama halam rüyami , annenin sana bir müjdesi var diye tabir etti insallah okunan fatihalar suyu hürmetine cikar selam ve dua ile
85 YAŞINDAKİ DEDİMİZ OKUYOSA BİZİM HİÇ DİLİMİZDEN DÜŞÜRMEMİŞ LAZIM.RABBİM HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN DEDEME.
RABBİM FIRSAT VERDİ.NE MUTLUKİ FATIHALARI OKUMAK İÇİN YARISIYORUZ.RABBİM KATINDA KABUL EDER İNŞ
ELHAMDULİLLAH RABBİM BİZLERİ HAYIRDAN MAHRUM ETMESİN... BİZLEREDE ZİYARETİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH. BİLİNCİNDE OLAN VE HAZIRLIĞINI YAPANLARDAN İNŞAALLAH... UMREDEN BAHS EDİLİNCE O KADAR HEYCANLANIYORUMKİ İNŞAALLAH YANLIŞ ŞEYLER YAZMIYORUMDUR... SELAM VE DUA İLE.
Elhamdülillah...amin inşallah öyle olur hatice abla bir an hayal ettim hepimiz huzura ermişiz şükür namazları kılıyoruz.inşallah olur... bu arada kardeşim ben de gireceğim bu siteye dedi, bende siteyi anlattım çeşitli bilgiler veriliyor aynı zamanda derdi olan için hep bir elden dualar ediyoruz dedim, çok şaşırdı bu sitenin adı MELEKLER SİTESİ olmalıymış dedi. hepiniz melek gibi iyi insanlarsınız gerçekten. Dedemizin dediği gibi bunun sevabını alabilirsek ne mutlu bizlere. ben de umreye hediye göndereceğimiz haberinden sonra rüyamda defalarca selavat getiriyordum, o kadar heyecanlandım ki rüyama girdi.
S.A. SEDEF KARDEŞİM İNŞALAH UMRE DÖNÜŞÜ BENİ ZİYARTE GELİRSİN.BİREBİR ANLATIRIM SANA NELER YAŞADIGIMI O HAZZI.ZİYARETİNDEN ÇOK MEMNUNİYET DUYACAM BACIM. NASIL OLSA AYNI ŞEHİRDENİZ.SELAMETLE...
Kardeşim, belkide O pamuk dedecimize burada okunan fatihaların savabı malum olmuştur çok sevindim kardeşim bu haberi vermenize Allahım hayırlara ferahlara çıkarsın.Allahım hepimize rahmet kapılarını açsın bizleri sevsin ve sevindirsin.AMİN.
evet abla ya ben de msn falan alacaktım senden hatta böyle ziyaretleşsek diyordum ama senin ne diyeceğindn emin dğildim ama düşünmem lazımdı bizim buraların insanı misafer perver olur değilmi ablacım. gelirim tabiki çok güzel olur çok sevindim biz yediocakta oturuyıruz okulun hemen arkasında.başdoğanın karşısında ablam...
SEDEFCİGİM BİLİYORUM ORALARI.BAŞDOGANLARIN BİTİŞİGİNDE SAİME ABLA VAR.ARA ARA GELİYORUM ORALARA.BİZDE SUBAY LOJMANLARININ ORDAYIZ STADA YAKIN GELDİGİMDE DAHA AÇIK ADRES VERİRİM SANA İNŞALAH.
oh cihan abim ne güzel bir haber verdin bizlere allah razı olsun sendende dedemdende ...
Allah o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin inşaallah.
kARDEŞLERİM YAZILACAK EN GÜZEL DUYGULARI YAZMIŞSINIZ.İNŞALLAH RABBİM KABUL ETMİŞTİR FATİHALARIMIZI.AMİN
çok güzel bir rüya dedemin ellerinden öperim...Rabbim bizlerede nasip etsin..inşaallah bizlerde hacı oluruz amin amin amin amin amin amin amin amin
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH HERKESE UMREYE GİTMEYİ HACCA GİTMEYİ NASİP ETSİN AMİN.
İNŞAALLAH İNŞAALLAH.....
Allah hepimizin dualarını ve çabalarını kabul etsin
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM.SANA 48.ADET FATİHA HEDİYE EDİYORUM.EŞİNE AİLENE VE MELEKLERİMİZE.PAYLAŞTIR LÜTFEN.
ALLAHIN SELAMI BEREKETİ AİLENİN ÜZERİNE OLSUN.SELAMETLE.19 yıl önce gönderildi # -
Cihan abicim nasıl sevindim anlatamam, inşallah Ya Rabbim inşallah. Allahım müjdelendir bizi rüyalarımızda, yanan gönüllerimize su serp Ya Rabbi.
Sedefim evet ya ben de sen diyince bir an hayal ettim, hepimizin sıkıntıları geçmiş, hepimiz burda bir bir müjdeleri veriyoruz,şükür namazlarımızı kılıyoruz, adaklarımı gerçeklşetiriyoruz...Allahım ne olur tez zamanda bu hayellerimizi gerçeğe dönüştür Allahım nolur...19 yıl önce gönderildi # -
Ya Allah Ya Allah Ya Allah Ya Allah Ya Allah
dua ordumuzu o mübarek yerlerde düşündüm şu an..hepimizi bir an orada buluverdim...ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ET..
Allahım bu siteye girince yazılanları okuyunca tüm sıkıntılarımı unutuyorm. Allah hepinizden razı olsun dularınız kabul olsun inşallah
ALLAHIM BİZEDE NASİP ET .NASİP ET.CİHAN KARDEŞ GÖNÜLLERİMİZDEKİ ATEŞ DAHADA BÜYÜYOR SEVGİLİ DEDEMİZE 1 FATİHA 3 İHLAS HEDİYEM KABUL BUYURSUN.
inşaallah dualarınızı ve ayet hediyelerinizi ulaştırım arkadaşlar
Allah çabalarımızı kabul etsin
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH'IM BIZLEREDE NASIP ET O GUZEL DUYGUYU BIZLERE TATDIR ALLAH'IM.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.