s.a sevgili dostlar bu aksam sizlerle tanışmak varmış kaderde.Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler ya sizde öyle geldiniz bana.Allah cümlenizden razı olsun.Ya siz nasıl bir ailesiniz böyle!!!!Bu arada aranızda olmaktanda çok mutluyum.Kısaca kendimi tanıtmak isterim.Adım Zehra 5.5 yaşında dünya tatlısı(ki her anneye evladı öyle gelir) bir oğlum var.Ve bu biricik oğlum DMD kas hastası.Bu hastalığı Mart 2006 da öğrendim. Çok tehlikeli ve tedavisi olmayan bir hastalık.Bunu öğrendikten sonra Allahın huzuruna nasıl cıkarım diye utandım el acıp dua bile edemedim 4-5 gün böyle geçti ve sonrası Allahın yardımıyla onun huzurunda buldum kendimi.Allahıma geldim bir daha dönmemek üzere dedim tövbeler ettim.İhsallah kabul eder rabbim.Bunları yazmamdaki sebep bazı arkadaşlar sorun edilmeyecek şeyleri o kadar gözünde büyütmüşler ki hayttan vaz geçmek istiyorlar.Hayat zor ama zor olmayan şeyleri gözünde zor gibi büyütürlerse,zorla karşılaşınca(benim gibi) bocalarlar.Gerçi siz benden daha iyi bilirsiniz ama yazmadan edemeyeceğim.Allahın verdiği canı allah alır ölmek istemek allahın gücüne gitmezmi?Bunu imtihan olarak algılayıp çektiğimiz sıkıntıların karşılığını ihşallah ahrette alırız.Tanıştığımıza memnun oldum.ALLAH CÜMLEMİZE SABIR VE AFİYET VERSİN.dualarınızın içine oğlum Kutalp'i de katın.Selam ve Saygıyla.Zehra
Oğlum KUTALP
(30 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZRABBİM OĞLUNUZA ACİL ŞİFA NASİP ETSİNYAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin zehra abla, Allah şifalar versin inşallah. kutalp yavrunu sana bağışlasın. rabbim hep yanında olsun.
zehra kardeşim aramıza hoş geldin rabbim dualarını tez vakit kabul etsin inşallah
zehra ablam aramıza hoş geldin allah kutalpa acil şifalar versin onu size bağışlasın allah dualarını en kısa zamanda kabul etsin inşallah
inşallah Rabbil Alemin dualarımızı kabul eder.minicikyavrunuzu siz annesine bağışlar.Rabbim her evladı annesine babasına bağışlasın,acısını göstermesin,yavrumuz tez vakitte kurtulsun inşallah..
hoşgeldiniz aramıza 1 ayetel kursu okudum size çocuklarınıza kabul edin lütfen
hoş geldin aramıza zehra ablam meleğin emin ol hep dualarımızda olacak rabbim acil şifalar versin amin
hoşgeldiniz Zehra ve Kutalp ne güzel artık sizin dualarınızın da bereketi eklenecek bu ortama
Kutalpın sıkıntısı için şimdilik sadece ""derdi veren dermanı da verir"" diyorum inşaallah bir kapı açacaktır yüzünüze eğer bizim dualarımızı vesile yaparsa ne mutlu bizlere...
hoşgeldiniz
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
HOŞLUKLAR GETİRDİNİZ.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.KUTALP'A ACİL ŞİFALAR.
Hos geldiniz
Allah'im acil sifalar versin insaallah Kutalp'e
Amin amin amin
Hoşgeldin aramıza Zehra. Allah affetmeyi sever, inşallah tövbelerini kabul etmiştir. Allahım bizleri gaflet uykusuna yatırmasın. Oğlun Kutalp' e Allahımdan acil şifalar diliyorum, en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah, dualarımızda olcaksın ablacım:)
Zeynep kardeşim Yüce Rabbimden oğlunuz için şifa diliyorum Allah sebebler çareler yaratsın AMİN.
ALLAHIM OĞLUNUZA ACİL ŞİFALAR VERSİN AMİN İNŞALLAH ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
hoşgeldiniz kutalpe rabbim sifalar versin amin amin
Hoşgeldiniz kardeşim. Allah evladınıza sağlık ve afiyet versin.
allah sizlerden gani gani razı olsun.Dün akşam sizinle tanışırken farkında olmadan gece 2.30 gibi olmuş.Sabah namazımı kaçıracam zannettim ama allahın yardımıyla 1.30 saatlik uykuyla kaçırmadım şükürler olsun.Dua ve allahın selamıyla kalın.
Hoşgeldin Zehra kardeşim. Rabbim oğluna en kısa zamanda şifa verir inşallah, yüzün hep güler, rabbim sıkıntılarını gidersin, yar ve yardımcın olsun inşallah AMİN AMİN AMİN
hoş geldiniz kardeşim rabbim şifalar versin dualarımda olacaksınız
Zehra ablacım hoş geldin aramıza...Rabbim ogluna şifa versin amin
Allah tez zamanda şifalar versin sizin oğlunuza ve şifa bekleyen tüm hastalara sizede sabır versin isyandan korusun Allahım
RABBİM OĞLUNUZA TEZ VAKİTTE ŞİFA VERSİN İNŞ.
rabbim şifa versin.dualardasınız..
AMİN ZEHRA ABLACIM ALLAH İNŞALLH OĞLUNUZA ŞİFA VERSİN İNŞALLH TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞSUN SANADA SABIR VERSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN.
HOŞ GELDİNİZ İYİKİ GELDİNİZ BİZ SİZE SİZDE BİZE DUA EDERSİNİZ.RABBİM EVLADINIZA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞAALLAH... SELAM VE DUA İLE.
Zehracım Hoşgeldin Canım.
Yazını işyerimdeyken okudum inan gerçekten çok etkilendim.
Malum işyeri şartları yazmak istedim ama olmadı kısmet şimdi yazmakmış.
Evladın için Dua edeceğim Kutalp inşallah dermanını bulur.
HasTalığI ile ilgili pek bir bilgim yok...
aMA Herşeye rağmen ümidini yitirme!
Yüce rabbim sana sonsuz sabırlar ve güç versin.
Vaktin oldukça seni sitemize bekleriz.
Derdine bi nebze derman olabilirsek gönlüne bir nebze yaren olabilirsek ne mutlu bize.
Yüce rabbim Kutalp kardeşime şifa ver Zehra kuluna müjdeler ihsan et. amin.18 yıl önce gönderildi # -
Hoş geldin Zehra kardeş Rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı şifalar versin inşallah.
hastalığın ciddiyeti konusunda pek bilgim yok ama her gün tıpta yeni bir çare duyuyoruz hastalıklara karşı. duamızdada senin biricik oğlun olucak üzmemeye çalış kendini oğluna güç ver ablacım Allah şifa versin inşallah AAMİN.
rabbim evladınıza şifa versin tez zamanda onu size bağışlasın amin
Zehracımmm!
KUTALP nasıl?
Ağrısı sızısı varmı?
Öp benim yerime.
Allaha emanet ediyorum onu ve hastalığını.
Amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.