DEĞERLİ DUA DOSTLARIM BU GÜN YATSI NAMAZINDAN SONRA EŞİMİN BANA VE ÇOCUKLARIMA DÖNMESİ İÇİN 17 GÜN SÜREYLE OKUYCAĞIM SURELERE BAŞLADIM NE OLUR SİZLERDE O TEMİZ YÜREKLERİNİZLE AMİN DEYİNDE ÇOK ÇABUK KABUL OLSUN DUALARIM O GÜZEL AMİNLERİNİZ İÇİN 3 İHLAS 1 FATİHA GÖNDERİYORUM KABUL EDİN LÜTFEN BELKİ İÇİMİZDEN Bİ TANENİZİN AMİN DEYİŞİNE CEVAP VERİVERİR YÜCE RABBİM İNŞALLAH
RABBİM ÇOK BÜYÜKSÜN
(19 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin amin amin. abla eşin inşallah evine döner. sana ve reyhan ablaya çok dua ediyorum.merak etme herşey iyi olacak ablacım. hediyen için Allahrazı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
hatice ablam inşallah en kısa zamanda eşin sana öyle bir yalvarırki oda bu siteye girer senin onu affetmen için bizden dua ister ama biz ona dua etmeyecez inşallah ya rabbim bu günü hatice ablama göster en kısa zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HATİCE BÜTÜN KALBİMLE YALVARIYORUM RABBİME SANAVE REYHANA YARDIM ETSİN DİYENEOLUR ŞUNU UNUTMA RABBİMİZ HERZAMAN DOĞRUNUN YANINDADIR EMİNİM SİZEDE HAYIRLI BİRKAPI AÇACAKTIR ALLAHIM AMAN DİYENİN AMANINI KESME BU SIKINTIDAN ÇIKIŞ YOLU GÖSTER EYMEVLE AMİN
amin amin amin ablacım..
amin kardeşlerim Allah yardımcınız olsun
kardeşlerim diyorum reyhanı da kastediyorum diye
Ya Allah Ya Settar Ya Vahid Ya Kahhar...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.AMİN.AMİN.
AMİN AMİN AMİN.Hatice kardeşim benim Allah senden razı olsun etmiş olduğun bütün duaları yüce dergahında kabul buyursun Rabbim.Kendine lütfen iyi bak olurmu kardeşim ve sana dua ettiğimi sakın unutma bende sana hemem şimdi fatiha okudum.Allaha emanet ol.
Amin Amin Amin Amin Amin Hatice Ablam., miynlarca kez Amin, Yüce Arşın sonsuzluğu kadar amin. Allahım eşini yuvana senin ve evladının başına döndürsün tez zamanda inşallah.
AMİN ABLACIM İNŞALLAH DOĞRU YOLU BULUR EŞİN AMİN AMİN.
AMİİİİN AMİİİİİN
Amin kardeşim... Ya Vedud Ya Vedud Ya Vedud
ALLAHIM YARDIM ET.AMİN.
Amin amin amin Rabbim dularını kabul etsin tez saatte eşin çoçukların inşallah bir arada olursun ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi
AMİN ABLACIM AMİN AMİN... RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH.
amin amin amin Allahım dualrınızı kabul etsin sıkıntılarınız biran evvel feraha kavuşsun
AMİN TEZ VAKİTTE DÖNSÜNLER İNŞ.
AMİN İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA DÖNSÜN AMİN AMİN AMİN.
AMİN AMİN AMİN inşalah tez vakitte eşine kavuşursun kardeş allah eşine seni sevdirsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.