mrb ablam hatmi bitirmek üzereyiz ablam ne olursun hepimize dua etmeni istiyorum ama özellikle hatice ablama ve reyhan ablama bu iki ablama daha çok etmeni istiyoruz inşallah ikisinin eşi en kısa zamanda eve dönmelerini ve onlara onları affetmeleri için onlara yalvarmalrını istiyoruz en çok böyle dua etmeni istiyoruz allah sende bin kere razı olsun inşallah sen umreden dönmeden duaların kabul olur inşallah
nesrin ablama
(9 mesaj) (6 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
amin inşallah. Bu indireceğimiz hatim Hz.Muhammed efendimize bir hediye, ne mutlu bize Süheylam vesile oldu... Hepimizin dualrının kabulü detlerine çare olsun inşallah...Hz.Muhammed efendimizin hürmetine sen kabul eyle Ya Rebbim...
Bu hatimimize katılamayan bütün dua dostlarımıda gitsin sevapları arkadaşlarım sizin de izniniz olursa ...
olmamı cennet ablam okuyan okumayan allah hepinizden razı olsun inşallah allah ne muradınız varsa versin aminnnnn
S.A. DOSTLAR HADA ÖNCEDE DEDİGİM GİBİ HİÇ KENDİM İÇİN ŞUNU İSTERİM DİYE DUA ETMEK AKLIMA GELMİYO.HEP BURDAKİ DOSTLAR İÇİN BİR FAYDAM OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM HEP.BENİM UMREYE GİDECEGİM ÇOKDAN BERİ BELLİYDİ.AMA BEN O ZAMAN BU SİTEYİ BİLMİYODUM VE ÜYE DEYİLDİM. YANİ BOŞ BOŞ GİTMİŞ OLACAKTIM SADECE KENDİMİ DÜŞÜNECEKTTİM VE ÇEVREMDEKİ BİR KAÇ İNSANI. AMA ŞİMDİ ÖYLEMİ DÜŞÜNSENE TÜRKİYE GENELİNDEKİ DOSLARIM İÇİN DUA ECDECEM. BU NE BÜYÜK SORUMLULUK . BU NE ŞEREF.HATA İÇİME KAYGI BİLE DÜŞTÜ BU VEBALİ YERLİ YERİNCE GETİREBİLİCEMİ .RABBİM KUVVETİMİ ARTIRSIN.REYHAN, HATİCE ,GALİP VE BATUHAN İLK 4 DELER.EŞYALARIMI VALİZDE SİZLERİDE YÜREGİMDE GÖTÜRECEM ORALARA İNŞALAH. DUALARIM SİZLE...
Allah razı olsun Nesrin ablam, Allah bin kere razı olsun...Allah senin de dualarını kabul etsin, hayırlısı ile gider hayırlısı ile dönersin inşallah.
Ya Nasip...
Allah'ım bir misafir gönderiyoruz sana
şanınca ağırlaman için...19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun, Allah kabul etsin dualarını, git sağ salim dön inşallah.
AMİNNN BACIM
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.