EŞİM SEYEHATTE VE HABER ALAMIYORUM NE OLUR DUA EDİN BİŞEY OLMASIN BENİ ARASIN İYİYİM DESİN ALLAHIM NE OLUR.
KOCAMDAN HABER ALAMIYORUM NEOLUR BİŞEY OLAMSIN
(15 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Merlin ablacım inşallah bişey olmamıştır, sen telaş yapma hemen, ne zamandır haber alamıyosun ki?
18 yıl önce gönderildi # -
panik yapma ne kadardır haber alamıyosun işallah bir problem yoktur
İnşallah birşey olmammıştır, bi işi vardır üzülme birlikte gittiği kimse yok mu onları arasan. ayetel kürsi okuyorum.
insallah ben bu mesajı yazana kadar haber gelmiştir.Ayetel kürsi okudum.Rabbim tez zamanda haber gelmesini sağlar.sevgiyle
ablam telaş etme inşallah kötü bir şey yoktur
Biz erkekler bu konularda fazla hassas olamıyoruz. Mutlaka sizi arıyacaktır kardeşim. Moralaniz bozulmasın ama kötü haber çabuk duyulur denir. Allah yardımcınız olsun.
merhaba allah yardımcın olsun inşallah sağ salim döner ve mutluluğunuz daim olur amin
çok sağolu allah sizden razı olsun ulaşmaya çalışıyorum fuarcı olduğu için bilmiyorum arkadaşlarının telefonlarını inşallah bişey olmamıştır allah sizden razı olsun delirmek üzereyim dua okuyorum saolun
ben de sana az önce tefriciye ve fatiha okudum ama sayamadım onları eşinin sağ sağlim evine dönmesi için hediye ediyorum.
ALLAH RAZI OLSUN SEDEF KARDEŞİM İNŞALLAH SAĞ SALİMDİR İNŞALLAH.
Kardeşim aklına hemen kötü şeyler getirme sen sakin ol ve bu zamanı dua ile geçir.Rabbim tez zaman hayırlı haberler ulaştırsın.
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN HABER GELDİ İYİYMİŞ ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜN YARABBİM SİZLERİN DUALARIYLA SABREDEBİLDİM ÇOK SAĞOLUN.
ben dün nete giremediğim için haberini alamadım .çok sevindim iyiymiş gördünmü bak panik yapmaya gerek yok
EVET AMA ÇOK KORKTUM CANIM ŞÜKÜRLER OLSUN İYİ
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.