arkadaşlar akşam namazı ile yatısı namazı arası 40 fatiha okuyup dua edin rabbim kabul eder inşallah bir dua kitabında okumuştum sizler için okuyacam
akşam namazından sonra
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AL SANA 40.FATİHA CANIM BENİM.BU AKŞAM BENİM İÇİNDE KENDİN İÇİNDE,HEPİMİZ İÇİNDE DUA ET OLURMU.SELAMETLE.
18 yıl önce gönderildi # -
ala kardeşim ne olur benide unutma olurmu ne olur diyorum eşimin dönmesi için
unuturmuyum hatice ablam
kadir babam allah razı olsun senden dua ediyorum unuturmuyum sizi hatice ablam özellikle sana ediyorum
İnşaallah namazdan sonra okuyacağım.
Allah binlerce kez razı olsun Süheylacım. Hep hayırlı işlere vesile olup sevapları kapıyorsun:) Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin, sıkıntılarını gidersin inşallah. AMİN AMİN AMİN.
senden allah razı olsun ablam allah senin ne muradın varsa versin aminnnnnnnnn
BENDE EVE GİDER GITMEZ NAMAZIMIN ARDINDAN RABBIM NASIP EDERSE OKUYACAĞIM İNŞALLAH.
canım benide unutmazsın değilmi?????????
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Ala 40 tane Fatiha okudum ve sana emanet ettim. İstediğin bir dileğine ve istediğin bir kişiye hediye edebilirsin.
allah razı olsun recep abi ben bu 40 fatihayı hepimizin sıkıntıları var ama hatice ablam ve reyhan ablama hediye etmek istiyorum rabbim bu 40 fatihanın hürmetine hatice ve reyhan ablamın dualarını kabul etsin burda yağmur yağıyor bu yağmurun hürmetinede bütün dua dostlarımın ne sıkıntıları ne muratları varsa rabbim tez zamanda verir inşallah aminnnnnnnnnnn
süheylacım iyiki söyledin canım benim, hemen yapıcam :) Zaten 300.000 fatihamız için okuyup duruyorum hep Allah kabul ederse.
allah razı olsun bende okuyacağım allah hepimizin dualarını kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.