ALLAH RESULÜ S.A.V ŞÖYLE BUYURUYOR
BİR KİMSE GECE VEYA GÜNDÜZ HER REKATINDA BİR FATİHA VE ONBEŞ İHLAS SÜRESİNİ OKUMAK KAYDIYLA DÖRT REKAT NAMAZ KILIP VE NAMAZINI BİTTİRDİKTEN SONRA 70 DEFA "SÜBHANELLAH" DİYEREK TESBİH EDER 70 DEFA DA BANA SALATÜ SELAM GETİRİRSE BENİ PEYGAMBER OLARAK GÖNDEREN YÜCE ZAT HAKKI İÇİN BU NAMAZI KILANIN KALBİNDEN HİKMET KAYNAKLARI FIŞKIRIR.O HİKMETLERİ DİLİ İLE KONUŞUR.ALLAH TEALA O KİMSEYE DÜNYANIN DERDİNİDE DEVASINIDA GÖSTERİR.BENİ PEYGAMBER OLARAK GÖNDEREN ALLAH HAKKI İÇİN HER KİM BU NAMAZI ANLATTIĞIM ŞEKİLDE KILARSA BAŞINI SECDEDEN KALDIRMADAN ALLAH ONU BAĞIŞLAR.BU ARADA ÖLECEK OLURSA BAĞIŞLANMIŞ VE ŞEHİD OLARAK ÖLÜR.BİR KİMSE BU NAMAZI YOLCULUK HALİNDE KILARSA MURAD ETTİĞİ YERE GİDİŞİNİ VE DÖNÜŞÜNÜ ALLAH TEALA KOLAYLAŞTIRIR.ŞAYET BORÇLU İSE ALLAH TEALA ONA BORCUNU ÖDEMEYİ KOLAYLAŞTIRIR.ŞAYET BİR İHTİYACI VARSA ALLAH TEALA ONUN BU İHTİYACINI YERİNE GETİRİR.BENİ PEYGAMBER OLARAK GÖNDEREN YÜCE ALLAH HAKKINA YEMİN EDERİMKİ BU NAMAZI BİR KUL KILARSA ALLAH TEALA ONUN OKUDUĞU HER HARF VE AYET İÇİN CENNETE BİR MAHREFE İHSAN EDET.
YA RESULELLAH MAHREFE NEDİR
DİYE SORDULAR.
ALLAH RESULÜ S.A.V ŞÖYLE BUYURDU.
"MAHREFE CENNETE BİR BAHÇEDİR ONUN AĞAÇLARINDAN BİRİNİN GÖLGESİNDE BİR ATLI YÜZ SENE GİTSE YİNE DE AŞAMAZ .
KURTULUŞ NAMAZI
(17 mesaj) (11 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Ala kardeşim Allah razı olsun.
19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun bitanem
selamün aleyküm ala kardes benim icin Sekine duasini okumaya söz vermistin, okuyabildinmi diye sorabilirmiyim benim bu ara gene bas agrilarim tuttu ancak kadir babanin fatiha okuyabiliyorum oda bazen is yerinde ancak yapabiliyorum. selam ve dua
EVET OKUDUM ABLAM SENİN İÇİN BU AKAŞM KENZÜL ARŞ DUASINI OKUYACAM SÖZ
allah razi olsun, seninde ne muradin varsa versin bu cumaya insallah 41 yasinimde bitiyor.Rabbim cok sükür bütün müslüman kardeslerimden ,güzel bir haber alinca sana yazicam selam ve dua
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BU GÜZEL HABERİ VERİRSİN YASİNLERİN BİTMEMİŞSE YARDIM EDEYİM SANA
ya nasip....
Allahumme salli ala Muhammedin ve al'i Muhammed19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razi olsun yasinlerimi arkadaslar arasinda paylastirdim cumaya kadar bitirecekler söz verdiler, ama sen kenzül ars duasini okuyabilirsen cok sevinirim rabbim insallah bu kadar dualari geri cevirmez selam ve dua
OKURUM ABLAM İNŞALLAH BU AKŞAM OKURUM
allah razi olsun bilgi sayar oglumun simdi ona vermem lazim bütün dua doslarina hayirli geceler diliyorum ne kadar mutlu ettin beni allahda seni sevindirsin, burada 1 haftadir yagmur yagiyor rahmet yagiyor tekrar hayirli geceler
ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM... İNŞAALLAH AMELLLERİ KABUL OLANLARDAN OLURUZ...
ALLAH RAZI OLSUN
Allah razı olsun.Allahumme salli ala Muhammedin ve ali Muhammed
RABBİM RAZI OLSUN BU SİTEDEKİ BİZLERİ BİLGİLENDİRENLERDEN.
sekine duası hakkında bana bilgi verirmisiniz?hiç duymadım
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.