Allah ım bana yardım et şu anki rahatsızlığıma şifa ver gönlümün sevdiği insanı hayırlı kıl ve onu bana nasip et kalbimize sevgini koy bizleri sevginle şereflendir imanımızı muhafaza eyle bizlere sevdiğin yaşam tarzını nasip et duamı kabul et buradaki bütün dua kardeşleriminde dualarını kabul et amin.
Allahım Bana Yardım Et
(14 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Amin kardeşim inşallah. Rabbim sevdiğinle hayırlısı ile birleştitir seni inşallah.
19 yıl önce gönderildi # -
Ya Allah Ya Rahman....
Allah dualarınızı kabul etsin Gönlünüzün muradını versin
ALLAH HERİŞİNDE VE HER İSTEĞİNDE,SANA NURLAR,HAYIRLAR VE BEREKETLER İHSAN EYLESİN.AMİN.AMİN.AMİN.
amin amin amin ...
AMİN AMİN YA AZİZ YA VAHİD YA KAHHAR
Rabbim seni sevindirsin inşallah tez vakitte.AMİN.mutlu ol inşallah.dualarımdasın kardeşim.
Amin inşallah dileğin kabul olur kardeşim Allah yardımcın oldun her işinde hayırlar versin.
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim Hicran kardeşimizin her ne derdi varsa feraha çevir, şifalar ver. Tüm kardeşlerimizle benimde sıkıntılarımı gider yarabbim. Gidecek kapımız yok yarabbim. sıkıntılarımızı biliyorsun, yar ve yardımcımız ol. AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
AMIN.AMIN.AMIN.
AMAN HİCRAN DOSTUM AMAN . ALLAH YAR ACİL ŞİFA VERSİN . DUALARIMIZDASIN . ALLAH NE DİLEĞİN VARSA VERSİN .
RABBİM ŞİFA VERSİN VE KALBİNDEN NE GEÇİYOSA ALLAHIM ONU VERSİN SANA AMİN AMİN AMİN
AMİN KARDEŞ ALLAHIM MURADINI VERSİN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.