DUA DOSTLARIM ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM ALLAHTAN 2 DİLEĞİM VAR ARTIK BUNU ÖĞRENDİNİZ E BUNLARIN GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUM ARTIK LÜTFEN BENDEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BEN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR EDİYORUM AMA SİZDE EDİN LÜTFEN VE DİLEKLERİM GERÇEKLEŞSİN ALLAHIMDAN BAŞKA HİÇ BİŞEY İSTEMİYORUM MADDİYATTA GÖZÜM YOK YETERKİ ALLAHIM DİLEDİKLERİMİ VERSİN ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM DERTLİ OLANLARIMIZA DEVA HASTA OLANLARIMIZA ŞİFALAR NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
(25 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim ne muradın varsa versin aminnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN
AMİNN. İNŞAALLAH . SABIR ET. OLACAK İNŞAALLAH. HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞAALLAH.
AMİN İNŞALLAH İNŞALLAH
Allahım gizemin bu istediği 2 şeyi en kısa zamanda gerçekleştir ve onu mutlu et ya Rabbim sen ona yardım et, önünde her ne engel varsa kaldır Allahım.
AMİNNNNNNNNN AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN ALLİH RAZI OLSUN
SENİN İÇİN 20 FATİHA,BU SENDE KALSIN.
SENİN İÇİN 20.FATİHA DAHA,BU DA SENİN ADINA 300.000.FATİHALARA KATILMASI İÇİN.SELAMETLE.18 yıl önce gönderildi # -
Gizem bu gece de sana yapalım süheylanın okuduğu ayatel kürsi vardı ya gece okunan, bu gece paylaşıp okuyalım senin için.
ALLAH RAZI OLSUN KADİR BABAM VE SEDEFCİM GERÇEKTEN ÇOK İYİ OLUR BAŞLAYALIM AYETEL KÜRSİYE BENİM İNANCIM SONSSUZ
ezan okunuyor şimdi namazda sana ve diğer dostalerıma dua edeceğim kardeşim.
gizemcim şimdi senin için yapalım duaları,kabul oluncada diğer kardeşlerimin dualarını yaparız bitincede ben isteyeceğim olurmu ve ne yapmak lazımsa msj laşırız Rabbim ne dileğin varsa neye muhtaçsan en kısa versin inşallah RAbbim yüzünü tez vakitte güldürsün
ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN ALLAHIM RAZI OLSUN SİZDEN NASIL BAŞLAYACAĞIZ
dün süheyla şöyle yazmıştı : gece yarısından sonra kıbleye karşı abdestli olarak 313 defa ayetel kürsi okunuyormuş. bi konu aç yada burdan paylaşalım. olur mu
nur kardeşim senin içinde namazda dua ettim dileğin için allah kabul eder inşallah.
RABBİM DİLEĞİNİ TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN İNŞ
canım kardeşim sedef Allah razı olsun senden ne diyeyim müthişsiniz kalpleriniz iyilik için atıyor ALLAh razı olsun hepinizden AMİN.
Gizemcimmm Yüce rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahhh
aminnnn18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
Allah isteklerinizi hayr kılsın hakkınızda ve çabuklaştırsın
Rahmetiyle...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM İNŞALLAH O İKİ İSTEĞİNİ SENİN İÇİN VERİR VE HAYIRLI KILAR AMİN.
HEPİNİZDEN ALLAHIM RAZI OLSUN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN
Allah c.c. dualarını inşallah kabul etsin. hayırlarla mukafatlandırsın seni...
rabbim herşeyi gönlüne göre versin yalnız istediğin hayırlı olmayabilir hakkında ben hep şöyle dua ederim Allahım bilmediklerimi istemekten sana sığınırım benim için hayırlı olanı yalnızca sen biliyorsun ihsanıyla tanınmış sonsuz kerem sahibi yuce allahım merhametinle muamele et senin herşeye gücün kudretin yeter. Amin18 yıl önce gönderildi # -
Gizemcim dilerim rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eder, dileklerini kabul eder. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.