mrb arkadaşlar dayanamıyorum artık oluyor hiç birşey değişmiyor herşey aynı ve hiçbir şey değişmeyecek şuan boğulmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum dayanacak gücüm kalmadı artık
boğuluyorum
(19 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
lütfen sühaylacım böyle düşünme biraz sabırlı ol Allah verir ne istiyorsan inşallah. o kadar yazıyor kardeşlerim burda belki olmuştur ama zamanı vardor diye biraz sabret dayan güçlü ol. üzülme bu kadar belki durumun çok karışıktır şu anda ama düzelir en büyük dertlere bile çare vermiş Allah, sana da verecekti yani hiçbir şeye güvenmesen bile şu edilen dualara güven ve inan canıum kardeşim 1 ayetel kürsi ve 3 hz yunus duası yüreğine ferahlık getirsin kabul et lütfen.
18 yıl önce gönderildi # -
SÜHEYLACIM SABRET İNŞ OLACAK ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ÜMİDİNİ KESME ALLAH DİLEDİKLERİNİ VERSİN AMİN AMİN AMİN
SANA 20.FATİHA,BU SENDE KALACAK.
SANA 20.FATİHA,DAHA BU DA SENİN ADINA 300.000.FATİHALARA EKLENECEK.SELAMETLE.18 yıl önce gönderildi # -
S.A CANIM SORUNUN NE BİLEMİYORUM AMA FAZLA DÜŞÜNMEMYE BAAK VE DİLİNDEN (VELAAHALEVELA KUVVETEİLLABİLA HULALYLAZİM)İ DÜŞÜRME TESBİH ÇEK. BİDE YUNUS A.S.OKUDUGU DUAAYI ÇEK (LEİLEHE İLLAENTESUPHANEKE İNNİ KUNTİMİNEL ZALİMİN) İ ÇEK BACIM.İNAN BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM
kesinlikle nesrin ablama katılıyorum bu dua resmen ağrı kesici hemde en kuvvetlisinden. okuyun kısa süre sonra o içinizdeki yangın gidiyor.Allah yardm ediyor işte çok büyük Rabbim.
MEHMET BEY İ HAYRETLER İÇERİSİNDE DİNLİYORDUM . 9 YAŞINDAKİ ASLANIMI KAYBETTİM DEDİ DEPREMDE. HANIMIMDA AYAKLARINI KAYBETTİ DEDİ. ŞİMDİ İŞE GİDEMİYORUM . KİM BAKAR HANIMIMA DEDİ. BÜYÜK OĞLUM SİMİT VE POĞAÇA SATIYOR GÜNDÜZLERİ. AKŞAM EVE NE ALABİLİRSE PEYNİR ZEYTİN EKMEK . ŞÜKÜRLER OLSUN HALİMİZE DEDİ.
MEHMET AMCAYLA TANIŞMANI KONUŞMANI İSTERDİM . O KADAR BOŞ Kİ DÜNYA İŞLERİ . İNAN YA GÖZYAŞLARIMI ZOR TUTTUM . ÜZÜLME SÜHEYLA . LÜTFEN İNAN DEĞMİYOR HİÇ . DÜŞÜNSENE SENİN KAYBETTİĞİN EĞER SEVDİĞİNSE GERİ GELMİYORSA. Bİ BIRAK BAKALIM . Bİ SAL . SABIRLA BEKLEMEK ZORUNDASIN . İMTİHAN BU . BEN 12 SENE BERABER OLUPTA EVLENEMEYENLERİ BİLİYORUM . YAPMA ETME GÜZEL KARDEŞİM . SENİN GÖNLÜN O KADAR TEMİZ O KADAR GÜZELKİ . BELKİDE MEVLAM SANA UYGUN GÖRMÜYOR. BUNU SEN BİLEMEZSİNKİ. BELKİ SANA ÇOK DAHA HAYIRLI BİRİ HAZIRLANIYOR. İNAN SABRETSEN DUA ETMEYE DEVAM ETSEN İSTEDİKLERİN HEP OLACAK . GÜNEŞ DOĞACAK SÜHEYLA . GÜNEŞ DOĞACAK GÖRECEKSİN . SABRET İSTEMEYE DEVAM ET . GÖNÜLDEN İSTE. AĞLAYARAK İSTE. YALVAR . MEVLAM NE SEVER SENİN SESİNİ . MEVLAM NE SEVER SESLERİMİZİDE GEÇ VERİR İSTEDİKLERİMİZİ. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ .
Fatih ABİMİN ANLATTIĞI OLAY BENİ ÇOK ETKİLEDİ, HAMD OLSUN aLLAHIM SANA.sÜHEYLAM DAYAN DAYAN SABRET,
ala kardeşim yazılacak en doğru şeyleri kardeşlerim yazmış, sabret, bilmiyorum ne kadar zamandır olmasını istediğin duaların, ama ben kendimi örnek vereyim 7 yıldır hiç karşılık görmeden beni gördüğünde benden kaçan, sevdiğim bir insan var ve ben o beni sevsin diye dua ediyorum. düşün durumumu ne kadar zor, ama inanırsan olur . sabret yazıları bir daha gözden geçir ben hep öyle yapıyorum kardeşlerim neler anlatıyor bak. yılmadan dua et,ve sende dualarımdasın kardeşim birer birer müjdeler vericez inşallah AMİN.AMİN.
Allah o ailenin ne dileği varsa versin inşallah. çok üzüldüm okurken bile gözlerim doldu ki Fatih bizzat dinlemiş o ne yapsın. Allah herşeyin en güzelini versin onlara inşallah.
Nur kardeşim duayı yazdım oraya.18 yıl önce gönderildi # -
SEVGILI KARDESIM DERDINI YAZMAMISSIN HEPIMIZI COK SASIRTIN ALLAH SABIR VERSIN
SU HALDE GÜZEL BIR SABIR GÖSTEREREK SABRET MEARIC SÜRESI VE SABRET GERCEKTEN ALLAH IYILIK YAPANLARIN ECRINI KAYBETMEZ HUD SÜRESI SEN DEGILMISIN BIZE DUALAR YOLLAYAN MORALLER VEREN MÜSLÜMANLAR TEK YÜREKTIR UNUTMA YALNIZ DEGILSIN ALLAH VAR ONA GÜVEN TEVEKKÜL ET DERDI VEREN DERMANINIDA VERIR LA HAVLE OKU GÜZEL KARDESIM SELAM VE DUA18 yıl önce gönderildi # -
fatih abim sana yazacak bir kelime bulamıyorum o kdar iyisin ki seni nasıl anlatacağımı nsaıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum buna inan bütün kalbimle allah ne muradın varsa versin diyorum bütün dua dostlarım allah razı olsun sizlerden
hanzade_asl@hotmail.com arkadaşlar msn adresim
Canımmm Süheylamm benim sen akıllı kızsın mutlaka bugünleri hayırlısı ile atlatacaksın.
20 Fatiha da benden derdine derman olsun diye.18 yıl önce gönderildi # -
SÜHEYLACIM CANIM BENİM ŞUNU HİÇ UNUTMA BAK HER GÜÇLÜKTEN SONRA Bİ KOLAYLIK VARDIR İNAN BANA BENDE ÇOK DARALDAYIM İNŞALLAH RABBİM O KOLAYLIĞI TEZ VAKİT VERSİN ALLAHA EMANET OL CANIM TAMAMMI
allah razı olsun nimet ablam çok sağol hatice ablam dayan demesi kolay bazen dayanılmıyor
Evet dayan demesi her zaman kolay belki ama yapabilecek tek şey de o Süheylam.Ve sen Mevlaya şükretmelisin ki sıkıntılı zamanlarında sana "dayan" diyebilen dua dostların,ablaların abilerin var.Rabbim güzel yüreğini en kısa zamanda ferahlatsın ablacım benim
YA HAYYU YA KAYYUMU YA LATİFU YA HALİM....
SÜHEYLACIM BENİ8 SENE ÇIKTIĞIM SEVDİĞİM CANIM DEDİĞİM İNSAN TERK ETTİİ DAHA İKİ AY OLDU İNAN TEK SEN DEİLSİN DEMEKKİ BÖYLESİ HAYIRLI AYRICA O SANA NASİPSE RABBİM BİR SEBEB VERİR DÖNER DOLAŞIR TEKRAR SENİ BULUR BENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA BİZ ACİCİZ ELİMİZDEN BİŞEY GELMİYO AMA RABBİM KADİR HERŞEYE GÜCÜ YETER ALLAH HAYIRLISINI VERSİN SENİN İÇİN DUA EDİCEM SENDE BENİM İÇİN EDERSEN SEVİNİRİM İSYAN ETME ÖPÜYORUM SENİ ALLAHA EMANET OL ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.