canım kardeşlerim 100 tana tefriciye okudum (kuş adasındaki kardeşim için)Allahım kabul eylesin.ALLAHIM Reyhan kardeşimizin yardımcısı olsun 1 tane yasin okudum sizlere ve 21 tane AYET-EL kürsi okudum.saat tam 10 da sizler için çook dualar ediceğim hepinizin ismini tek tek söylicem.Allahım hepimizi çok sevsin ve bizlerin günahlarını bağışlasın.amin amin.
saat 10 dualar ediceğim inşallah.
(10 mesaj) (6 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ablam canım benim..burdaki herkeze ve sana nimet ablama herkeze bende dualar edicem saat onda...guzun seni hiç unutmaz..öptüm
19 yıl önce gönderildi # -
tatlı guzum'sun sen benim.sanada çook dua ediceğim nuraycım ve ahretliğimide.
Allahım razı olsuncanım ablam.Ben de saat 10 a kadar Reyhan ablamıza ne yaparsam yapayım sonra da sizlerin hediyeleriyle ilgileneceğim inşallah
SİZ BENİM GÖZÜMLE GÖRMEDİĞİM FAKAT KALBİMDE HİSSETTİĞİM CAN DOSTLARIMSINIZ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AMİN AMİN AMİN
BEN NE KADAR OLDUĞUNU BİLMİYORUM EKSİK VARMI? OKUMAYA DEVAM EDEYİM
REYHANCIĞIM ŞU ANDA 24 TANE 101 DAHA OKUNACAK İNŞALLAH.hADİ HA GAYRET.ŞANSSIZLIĞIMIZ BU AKŞAM KİMSELERİN OLMAMASI FORUMA YENİ GEÇİŞİMİZ OLDU.yoksa çoktan biterdi.ama yine bitecek inşallah.BİR DE SAYILARI TAKİP ETMEK İSTİYORSAN DUA SAYFASININ EN BAŞINDA YEŞİL KUTU İÇİNDE OLAN PERŞEMBE İLE BAŞLAYAN YORUM KÖŞEMİZ VAR.ORAYA BELİRT OKUDUKLARINI.
mfd ciğim ben 100 tane daha alıyorum okumak için.canım mfd ciğim senin içinde çok dualar ediceğim.inşallah (kuş adası)reyhan kardeşimizi rabbim görsün ve dualarını kabul etsin.reyhan23 canım reyhanım senin içinde çok dualar ediceğim.ben şimdi başlıyorum tefriciye okumaya.ve 10 dualarda buluşalım.
şengül ablacım seni çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviom bennnnnnn......cannım ablajımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :*** ablam benim:)
ya kıskandım ama ben daha çok seviyorum şengül ablamı :)
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.