Ey ganilerin ganisi (yüce Allah), işte kulların! Önünde durmuşlar (fazlını ve lütfunu ummaktalar) ve ben, sana muhtaç olanlar içerisinde en çok ihtiyacı olanım. O halde, geniş rahmetinle yoksulluğumuzu gider; rahmetini bizden esirgeyerek bizi ümitsizliğe düşürme. Aksi takdirde seninle mutlu olmak isteyeni bedbaht etmiş, fazlından yardım umanı mahrum bırakmış olursun. O zaman da senden başka kime yönelebilir, kapından başka hangi kapıya gidebiliriz ki?!
KAPINDAYIZ YA ALLAH(HEBUN)
(13 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM NE OLUR KABUL ET . ALLAHIM NE OLUR ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜRME BİZLERİ. AMİN ECMAİN .
18 yıl önce gönderildi # -
ey kapıları açan
ey sebepleri var eden
ey darda kalana dua ettiğinde icabet eden ve kötülükleri gideren
ey dünya ve ahiretin rahman ve rahimi...................18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.AMİN.AMİN.
Çok güzel çok güzel.. o kadar içimdekileri açıklamışki bu dua Hebun kardeşim.Allah bin kere senden razı olsun. Allahım her kim bu duayı okuyupda Amin diyorsa sen ona sonsuz rahmet ve merhametinle ikramda bulun Ya Rabbim.Kapın umutsuzluk kapısı değil, bizi umutsuzluğa düşürme Yüce Rabbim.
Amin kardeşim. Allahım kapından çevirme ya rabbim.
amin kardeşim inayet ve ihsan kapısından geri çevirme rabbim
.
KAPINDAYIZ YARAB,VE HER DAİM SENİN KAPINDAN BAŞKA BİR KAPIYA MUHTAÇ ETME BİZLERİ.AMİN.AMİN.AMİN.DEĞERLİ DOSTUM.
7.FATİHADA SANA.ALLAH RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.AMİN.AMİN.
.
Allahım Rahmetini bizlerden eksiltme ya Rabbim. Ya Rahman Ya Rahman Ya Rahman
AMİN AMİN AMİN. Yarabbim sen bizleri senden başkasına muhtaç etme sıkıntılarımızı gider Allahım AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.