Nuraycığım ben öyle bir köy biliyorum! oköyde çeşme başında oturan örgü ören ninecikler var,camiden çıkıp caminin önündeki koca çınarın altında oturup sohbet eden ak sakallı nur yüzlü dedecikler var cumaları bütün komşular birbirlerinin cumalarını Hayırlamak için 5 dakikada olsa uğrarlar hal hatır sorarlar,bi komşunun yakını geldimi gözün aydın olsuna gelirler,yada bir evladı gurbete okumaya yada çalışmaya gittimi Allah kavuştursuna gelirler,suları buz gibidir tadından ve soğukluğundan içilmez,kaplıcaları vardır şifalı suları vardır,uçsuz bucaksız ormanları ve bayırları vardır mis kokulu çiçekleri vardır.işte o köy benim köyüm köyüme yerleştiğim gün Allah nasib ederse hemen seni davet ediceğim Nuraycım tabii sende istersen.canım N urayım kendine iyi bak.
Nuraaayyy oku (şengül ablan)
(13 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLACIM İNAN ŞUAN AGLAYARAK YAZIYORUM..ABLACIM SANA YALVARIYORUM..NE OLUR AMA NE OLUR...GEL BENİ AL TUT ELİMDEN HADİ GİDELİM DE NE OLUR ABLACIM NE OLUR....:(:(:(:(:(
18 yıl önce gönderildi # -
BEN AK SAKALLI DEDELERE HASRETİM ONLARI GÖRÜNCE AYAKLARINA SARILASIM GELİYO ...NUR YÜZLÜ NİNELERİMİN ELLERİNİNE SARILIP HİÇ BIRAKMAK İSTEMİYOM :(:(
bütün kızlarım davetlimdir.DERYAM,BURCUM,CENNETİM,ESRAM,REYHAN(İST) SÜHEYLAM,AHRETLİĞİM,VE DUA DOSTLARIM. birlikte gül gibi geçinir gideriz..:):):))))
Nuraycığım ben diyorumya hep sen benim ruh ikizimsin ömrümün sonuna dek başımın tacı olarak birlikte kalırız canım kızım yerleşir yerleşmez seni çağırıcağım az kaldı inşallah.
Şengül ablacım bendeeeeee
Sen davet edersin de ben gelmez miyim
Ah nurayım yaa keşke gerçekten gidebilsek :(18 yıl önce gönderildi # -
SEN BENİM KALBİME TAHT KURMUŞSUN BENİM BAŞIMIN TACIDA SENSİN ABLAM...RABBİM NASİP EDERSE NEDEN OLMASIN GELİRİZ HEPBERABER İNŞAALLAH...ÖPÜYORUM ABLACIM SENİ DUALARIMDASIN....
şengül ablam sakla beni oralara kimse bulamasın kimse üzemesin kimse kıramasın kimse ii nietimi en yanlış şekilde yüzüme vuramasın...
ablacım sakla beni oralara kimse ama kimse ulaşamasın..bi sen bil bide annem kimse bulamasın
ağlatıp üzemesin
yargılayamasın
kimse suçlayamasın..
ablacım sakla beni nolur..kimsecikler bulamsın...:(((18 yıl önce gönderildi # -
canım Burcum benimmm ben seni hiç kimselere üzdürmem.şengül ablan var oldukça kimse seni üzemez.Gel gidelim be burcum buralardan uçsuuuuzzz bucaksız bayırlara hem sende bizim tulumbadan su çekersin avludaki çiçekleri sularsın olmazmı canım Burcum.
olur ablacım olmaz mı...
eğer bişileri düzeltemiosam belkide en doğrusu ölmek diilde başını alıp gitmektir..
oh ablacım allah razı olsun sen davet edersinde ben gelmez miyim
Şengülümmm!
Allah seni herdaim mutlu etsin.
Bizleri senin dostluğundan arkadaşlığından mahrum etmesin.
Alçakgönüllü iyi kalpli ahretliğim benim.
İyilik meleklerine hep yuvanda huzur için olsun sağlık için olsun.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
ŞENGÜL ABLACIMM BEN EN SON DUYANLARDAYIMMMM GEÇ HABERİM OLUYOR AZ KALSIN HERKES GELİP BEN KALACAKDIM BURDAAA :):)
HELE HELE BENSİZ HAAAA!! :):)
ŞENGÜL ABLACIM ALLAHA EMANET OL DUALARINDAN UNUTMA BENİ RABBİM İSTEDİĞİN MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA AMİN....18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.