bu akşam sizlere dualar ettim 1 Yasin-i şerif 1 Nebe süresi, Amme, kadr ve İnşirah sureleri okudum ve sizlere bağışladım. hayırlı geceler olsun inşallah hepinize.
iyilik sever dua dostlarıma( şengül)
(23 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLAM NE DİYEYİM SANA . NE DİYEYİM . ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CAN ABLAM . ALLAH KABUL ETSİN . DUALARIMDASIN ABLAM .
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Kardeşim Okuduğun surelerin hatırına günahlarımızı affet ya rabbim.
Allah rahatlık versin kardeşim.
Allah razı olsun Sengül abla, Allah ne dileğin varsa versin inşallah. Hayırlı geceler abla.
Allah razı olsun ablacım eksik olma.seninde gönlünden ne geçiyorsa rabbim versin inşallah
Rabbim sizlerdende razı olsun.kardeşlerim Nebe süresinden sonra Ameneresulu okudum,yanlışlıkla amme yazmışım.
Allah kabul etsin canım ahretliğim meleğim benimmmm
Allah kabul etsin..yüregi güzel kendi güzel ablacım...Rabbim senden razı olsun seni eşini evladını ve ümmeti muhammedi korusun gözetsin amin
ALLAH RAZI OLSUN ABLA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.BİZDE SANA 11.FATHA HEDİYE EYLEDİK.LÜTFEN KABUL ET.
YARABBİ DUALARIN ZIRHINDA BİZİ YAŞATAN DOSTLARDAN BİZ RAZIYIZ.SENDE RAZI OL.AMİN.AMİN.AMİN.
Allah razı olsun kardeşim
selam ile..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN ABALACIM:)
ABLACIĞIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM NE DUAN VARSA KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
ablacım okadar ihtiyacım varki dualara allah razı olsun 1 ayetel kursi hediyem size kabul edin lütfen allaha emanet olun
Canım canım ablacım allah razı olsun senden. allah kabul etsin.
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN ABLACIM AMİN
ALLAH RAZI OLSUN
Allah kabul etsin dualarinizi insaallah
Amin amin amin
şengül ablacım seni yemin ederim ki çok seviyorum...
Rabbim binlerce kez razı olsun Şengül abla, Ağzına yüreğine sağlık. Yarabbim sen şengül ablamın ne sıkıntısı varsa gider, onun dualarını kabul et, iki cihandada razı ol yarabbim. AMİN AMİN AMİN YAERHAMERRAHİMİN
AMİN.AMİN.AMİN.
Amin Ya rabb.
allah razı olsun tüm duaların kabul olsun amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.