arkadaşlar sizden bir arkadaş için dua etmenizi istiyorum.bu arkadaş çok sorumsuz ve kendi hakkında hep yalanlar söylüyor.yalan söylemesi yüzünden herkesi kendi gibi zannedip kimseye güvenemiyor.hayatı hep belirsizlik içinde.herşey ortaya çıkacak diye sürekli stres ve korku içinde.aslında o da bu durumdan memnun değil.kendisinde olan problemi insanlardan saklıyor.ve onun için üzülüyorum.belki insanların ona küçümser gözle bakmasından korkuyor.onun dengeli bir şekilde yaşaması için insanlara sırrını açıklaması lazım.işleri hiç rast gitmemesinin yaptığı yanlışlar yüzünden olduğunu görmesini istiyorum.artık bir şekilde onun uyanıp kendine gelmesi için dua ediyorum.bunun için allahtan onun için hayırlı vesileler vermesini diliyorum.lütfen siz de onun için dua ederek bizim gibi onun iyi insan olarak bize kazandırmak istiyorum.dualarımızla belki onu bu belirsizlikten kurtarıp hayırlara vesile olmasını sağlayabiliriz.
lütfen onun bizimle beraber olması için dua edin
(16 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım arkadaşım gercektende çok zor bir durum ama imkansız değil rabbim yardımcısı olsun ve arkadaşınıza doğru yolu göstersin inşallah oda bizim dua dosttumuz olcak
18 yıl önce gönderildi # -
eğer çok sorumsuz ve çok yalan söyleyen birisiyse size bir zarar vermez mi bu kardeşim...
belki bir süre kendi haline bırakmak gerekir
belki gerçekten uzak durmak gerekir
kalbinde bir hayır bir yumuşama oluştuğunda buluşacaktır tekrar sizinle.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ARKADAŞINA YARDIM ETSİN RUHSAL DENGESİ BOZULMUŞ ONUN DESTEĞE İHTİYACI VAR CİHAN KARDEŞİME KATILIYORUM BÖYLE İNSANLAR KENDİ YALANLARINADA İNANIRLAR DÜŞÜNCELERİNİ GERÇEK SANARLAR BENCE MESAFELİ OL O ARKADAŞINLA ALLAH YARDIMCISI OLSUN
Allah tez zamanda selamete çıkarır inşallah...
Allah yardım etsin inşallah düzelir. doktora falan gitse belki iyi gelir. ya da biri onunla konuşsa ikna eder yavaş yavaş başlasa terkedebilir ama dediğin gibi sorunu neyse söylemesi lazım onun içinde güveneceği biri olmalı.inşallah düzelir hatalarını anlar ve kendini değiştirir.
DUALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.İNANIN ONU TANIMASAM ONUN İÇİN BUKADAR DUA ETMEZDİM.İSTEYEREK BÖYLE YAPMADIĞINI BİLİYORUM.DIŞARDAN ÇOK MUTLUYMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR FAKAT İÇİNDE FIRTINALAR KOPTUĞUNU HİSSEDİYORUM.SANKİ HAYATINDA GELECEĞİNİ ETKİLEYEN UNUTAMADIĞI ÇOK KÖTÜ ŞEY YAŞAMIŞ.O ASLINDA ÇOK CANA YAKIN VE SOHBETİ DİNLENİLİR BİR İNSAN.ONUNLA İKEN İNSAN KENDİNİ ÖYLE HUZURLU HİSSEDİYOR Kİ YANINDAN AYRILMAK İSTEMİYOR İNSAN.AMA ONU TANIYAN İNSANLARDAN SÜREKLİ KAÇIYOR VE ONLARLA YÜZLEŞMEMEK İÇİN FARKLI ORTAMLARI SEÇİYOR.ONUN BU ŞEKİLDE DAHA NEKADAR HAYAT SÜRECEĞİNİ MERAK EDİYORUM.ONUN BANA VEYA BAŞKALARINA AÇILMASI İÇİN İÇİMDE İNANILMAZ BİR DUA İSTEĞİ VAR.LÜTFEN SİZ DE DUA ETMEYE DEVAM EDİN.LÜTFEN YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN.
NE OLUR BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE SON KEZ ONUN İYİLİĞİ İÇİN DUA EDİN LÜTFEN.BEL Kİ SİZİN İÇİN ŞER GÖRÜNEN HAYIR OLABİLİR.LÜTFEN DUA ETMENİZİ ÇOK İSTİYORUM.
LÜTFEN ISRARLA DUALARINIZI BEKLİYOR SİZLERE AZ ÖNCE NAMAZDAN SONRA OKUDUĞUM 100 LA HAVLE VE 100 KEVSER SURESİNİ SİZE HEDİYE EDİP HAYIRLI VESİLELER DİLİYORUM.
cenabu allah yardımcısı olsun. ayetel kürsü gönderiyorum. allah kabul etsin amin amin amin
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN.
bende ayetel kürsi gönderiyorum. inşallah kabul olur kardeşim.
ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH.DUALARIM SİZİNLE.
İNSANLAR ONUN İYİ YÜZÜNÜ GÖREMEDİĞİ İÇİN ONA HEP BEDDUA EDİYORLAR.ONUN BAZI ŞEYLERİ İSTEMEYEREK YAPTIĞINI BİLİYORUM.AMA BEN ONUN DEĞİŞEREK İYİ İNSAN OLABİLECEĞİNİ UMUYORUM YAPACAĞIMIZ DUALARLA.BENCE ONDA BENİM GÖRÜP TE İNSANLARIN GÖREMEDİĞİ ŞEYLER VAR.ONUN İÇİN DUA ETMEK İSTEYİŞİM DE BUNDAN.LÜTFEN ONU KINAMAYIN VE BENİM İÇİN ONA DUA EDİN.BU CUMA GÜNÜNÜN FIRSATINI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM.LÜTFEN.
onun buraya girmesini söyle bir kere girsin bir baksın bi mesaj bıraksın o zaman o da düzelir inşallah. burdaki iyi insanları görünce o da anlayacak herşeyi. bi arkadaşım unuttum kim olduğunu sen de olabilirsin edvasevil ona beddua etmiş biri ve o kişiye fatiha hediye etmişti geçen gün 300.000 fatiha da okumuştum bak işte hala bunu düşünüyorum Rabbim bu nasıl bir yürek diye.
İNŞALLAH SENİN DEDİĞİN GİBİ OLUR.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.