Yaklaşık 3aydır sizlerleydim.Ben duayla yatıp-kalkan,duayla nefeslenip,yaşayan biriyim.Burası bana müthiş iyi geldi.Çok zor zamanlarımda,sizlerin içten 'amin'lerinizle Rabbime ettiğim dualar geri çevrilmedi.Duam gerçekleştiğinde bunu da sizlerle paylaştım.Açıkçası,sitenin değişmiş hali hiç hoşuma gitmedi.Belki böylesi daha güzeldir bilmiyorum.Zamanla alışılabilir belki...Fakat ben sevemedim.Soğuk geldi bana.Artık aranızda olmayacağım vesselam.Söz verdiğim gibi 101 tefriciyeyi okuyacağım.Rabbim izzet-i dergahında kabul eylesin.Nuray,Kadir Baba,Ali Said Er,Recep,Mfd,Cihan,Cennet,Lütfen Allahım(Nimet),Betül,Nur,Derya,Fatih,Reyhan,Şengül,Esra,Eda,Sevgi,Nergis ve Yasin.Rabbim hepinizden razı olsun.Rabbime emenet olun.Amin.Hakkınızı helal edin.
VEDA(ASUMAN'DAN)
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
AMA KARDEŞİM OLMAZ Kİ:( BEN NE ZORLUKLARLA GİRİYORUM SİZLERE KAVUŞMAK İÇİN BİR BİLSEN.SIRF SİTEYİ BEĞENMEYİP BİZİ BIRAKMAK OLUR MU HİÇ:(
19 yıl önce gönderildi # -
Asuman yapma böyle.şeytan güzel şeylere gölge düşürmeyi çok sever.sen bu oyuna gelme.biz dua kardeşiyiz,ne olursa olsun.sen duayla yatıp kalkan biri olarak hep kucaklayıcı,sarıcı olmamız gerektiğini,şartlarından dolayı,bu tadları çok yaşayamamış kardeşlerimize,borçlu olduğumuzu,bunun için biraz sevgi çizgisinde en önde bizim yürümemiz gerektiğini bilirsin.bizim her zaman birbirimize ihtiyacımız var.hadi vedayı merhaba yapalım güzel dost!..
Asuman Kardeşim.Niye hemen pes ettin.Dur bakalım.Bir bekle.Alışırsınız bu siteye de.Öyle kolayca çekip gitmek olur mu?Hem bizlere hiç durmadan dua eden kardeşimiz bir anda nereye gidiyorsun.Biraz sabır.
hakkımız helal olsunda nereye ?bak bende siteye kaçgün sonra şifre alıp girdim ancak dün kavuşa bildim sizlere ...özel bir durum varsa ona bişey diyemem evet site banada karışık geldi alışamadım ama alışıcaz aslında bence böyle daha güvenli olmuş en azından belki saçmalamak için girmek isteyenler belkide girmicekler ...
Asuman abla gitme lütfen, biz daha da büyüyeceğiz, bu dua kardeşliği daha da büüyyecek derken nereye?? Sonuçta biz burdayız dularımız aminlerimiz burda, bu zinciri eksiltmeyelim lütfen:((
asuman gitme lütfen:( bu formu begenmedin diye bizi nie terk ediyosun kiii..önemli olan birlikte olmak degilmi:(:(:(
Asuman kardeşimmm nereye!!! Lütfen...duaları bukadar seven bir kardeşimizden ayrılmak nasıl güç biliyormusun sen.dua etmeyi seven ve başkaları için dua eden insanlar o kadar azaldıki günümüzde.bizsenin kıymetini çoook biliriz.neolursun gitme.
asuman ben sizlerle olum diye bugün siteye kayıt oldum bide bakıyorum sen çıkıyorsun nezamandan beri uğraştım gireyim diye; siteye tek sizlerle olum diye aşkolsun sana yapma böle ozaman arada gir bari hıç olmazsa ben musait günlerde değerlendirecem hadi elvada deme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bak ne güzel sevenlerin var gitme,gitmeee
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.