KAÇ GÜNDÜR SİZLERLE OLAMIYORUM BU GÜN SORUN ÇÖZÜLDÜ.ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENENLERDEN.
OLDUUUUUUUUUUU
(11 mesaj) (6 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
KULANICI ADIM AHMET DİYE GEÇİ YO FAKAT KUŞADASINDAN REYHAN BEN
19 yıl önce gönderildi # -
GÖZÜN AYDIN KARDEŞİM
Rayhan abla bi dakkaaaaaaaa
Ne olduuuu
yoksa Ay Allahım Allahım inananmıyorum
Düzeldi mi herşey
Eşin döndü mü eve :):):):):):):):)
Reyhan ne olur çabuk cevap yaz19 yıl önce gönderildi # -
HAYIR CENNETİM KEŞKE DÖNSE SİTEYE KAÇ GÜNDÜR ÜYELİM OLMUYODU SADECE SESİZ DUALARA AMİN DİYODUM ŞİMDİ SİZLERLEYIM .
İNŞ O MUTLU HABERİDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERİM TABİKİ19 yıl önce gönderildi # -
:(
Rayhan ablam ya sanki kendi muradım olmuş gibi sevinmiştim, ya belkide Allah söyletti he ? Belki de herşey düzelicek bugün gerçekten de? İnşallah inşallah inşallah19 yıl önce gönderildi # -
İNŞ CENNETCİM BELKİDE RABBİM SÖYLETTİ. EVET BUGÜNLERDE BENİMDE İÇİMESANKİ ÖYLE BİŞEYLER DOĞUYO.RABBİM DUALARIMIZIKABUL ETSİN İNŞ
AMİN AMİN AMİN
BELKİ YARIN OLDU DİYE YAZARIM HİÇ BELLİ OLMAZ.MUCİZE OLABİLİR,KİMBİLİR.(MSN)DEYIM19 yıl önce gönderildi # -
Reyhan abla bana hala gelmediki senin msn davetin, ben ekleyemedim seni,
acaba yanlış mı yazıyosun, fatih de var benim msn im , ondan al istersen bi daha , yada yazıyım yine
cennet__1983@hotmail.com
alttaki çizgiden 2 tane yapıcaksın ablacım19 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin Reyhan abla. inşallah inşallah Cennetin dediği gibi olur da hepimiz seviniriz.
REYHAN ABLA AKLIMI ALDIN SEVİNÇTEN OLDU DEYİNCE EŞİNLE İLGİLİ ZANNETTİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SONRA OKUDUM İNTERNETLE İLGİLİYMİŞ İNŞ EŞİNLE İLGİLİ HABERİDE BÖYLE OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DİYE YAZARSIN ABLAM BENİM
OH REYHAN ABLAM HOŞGELDİNNN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.