SÜHEYLA(ALA)ÇOK ÜMİTSİZ KONUŞUYORUZ VE ÜMİDİNİ HERŞEYDEN KESMİŞ OLMAYACAK DİYOR BAŞKA BİŞEY DEMİYOR ALLAHIM İNŞALLAH DUALARINI KABUL EDER VE MUTLU OLUR ÇÜNKÜ ÇOK TEMİZ KALPLİ Bİ KIZ BİZDE ONA DUA EDELİM ÜMİTSİZLİKTEN KURTULSUN SEVDİĞİNİ ONA BAĞIŞLASIN ALLAHIM AMİN AMİN AMİN
SÜHEYLA (ALA) İÇİN LÜTFEN DUA EDELİM(GİZEM)
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin amin amin inşallah dileğini hemen kabul eder süheylanın.sevdiğine kavuşur.
18 yıl önce gönderildi # -
Süheylacım benim, allahım yardım et ona ne olur, b,bütün engeller yıklısın, düzlüğe çıkar onu tez zamanda Ya Rabbim...
Kardeşim Ala, Allaha güven Allah hepimizin yardımcısıdır.
evet ala bukadar karamsar olma.bence yaşamımızın ne kadar süreceğini bile bilmiyoruz.Allah sevdiğine kavuşturmuyosa bizim görmediğimiz bişey vardır.geleceği ondan iyi kimse bilemez.belki gelecekte çok mutsuz olucaksın.ya da belki şimdi olmasa bile sevdiğin adam senin ahiret hediyendir.sonsuzlıkta onunla yaşamayı istemez misin üç günlük dünya yerine.böyel düşün bu gerçeği görebilirsen inan bana karamsarlığı dağıtırsın.inşallah bu dünyada da kavuşmak nasip olur tabiki,ama herşey burdan ibaret değil ki:)
Ala'cigim bu kadar umitsiz olma ltf
Dua etmeye devam et, biz de senin icin dua ediyoruz etmeye de devam etcez Allah'in izniyle
Yarabbim mutlaka kabul eder insaallahAmin amin amin
.
ah yavrucum eminim çok gençsin daha ne zorluklar çıkacak önüne Allah sağlıktan, akıldan etmesin Allahtan isterken her zaman hayırlısını iste Allah yardımcın olsun
Yarabbim sen Süheyla kardeşimizin sıkıntılarını sitede başlattığı hayırların suyu yüzü hürmetine gider, yar ve yardımcısı ol. Hakkında hayırlı olanı nasip et, hayırlı olanıda kalbine kabul ettir. AMİN AMİN AMİN
Hasbinallahi ve nimel vekil.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SÜHEYLANIN SEVDİĞİNİ ONA NASİP ET VE ONUN İÇİN HAYIRLI KIL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.