BU SİTEYİ BULMADAN ÖNCE YİNE DUALAR EDİYORDUM YİNE İSTİYORDUM AMA KENDİM İÇİN ÇÜNKÜ KENDİMDEN BAŞKA KİMSENİN İSTEĞİ YOKTU SANKİ AMA BU SİTEYİ BULDUKTAN SONRA BAKTIMKİ HERKESİN BİR ÇOK DERDİ VAR HERKES BİRBİRİNE DUA EDİYOR VE BENDE ETMEYE BAŞLADIMBENCİLLİĞİM KALKTI ORTADAN DİĞER İNSANLARIDA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM DUA ETMEŞE BAŞLADIM SIRF KENDİM İÇİN DEĞİL HERKES İÇİN DOĞRU YOLU BULDUM NAMAZA BAŞLADIM ALLAHIM BU SİTEYİ KURANDAN VE HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BANA DOĞRU YOLU GÖSTERDİNİZ
SİTE SAYESİNDE ÖĞRENDİKLERİM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
(22 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ufacık bir faydamız dokunduysa ne mutlu bize.
Bir kişiye umut olmaktan düştüğü zaman elinden tutup kaldırmaktan güzel bir davranış olabilir mi?
Rabbim her daim doğru yol üzre olmamızı ve dostluğumuzun uzun süreli olmasını nasip etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Yasin kardeşimizden. Allah onunda ne dileği varsa tez zamanda kabul etsin inşallah.
Tabiki buradaki herkes Yasin gibi olduğundan, onlardan da razı olsun... yoksa kötü niyetli insanlar çok fazla.
Kardeşim Gizem sana bir misal vereyim: on tane iğneci ustası varmış. her biri günde 3 tane iğne yapıyorlarmış. Bu ustalar zaman içinde birleşip ortak iş yapmağa karar vermişler. İşe başladıktan sonra birisi hamdemiri almış, birisi eritmiş, birisi işlemiş, birisi ambalajlamış ve hepsinin işleri kolaylaşmış günde 30 tane iğne çıkaran ustalar 300 tane çıkarmaya başlamışlar. İşte bizim yaptığımızda bu tek tek kazanacağımız sevapları hep birlikte hem kolaylaştırıyoruz hemde daha çok sevaplar kazanıyoruz. ( bu yazı Üstadımız Saidi Nursinin İhlas Risalesinden alınmış ve özetidir. Eğer orjinalını okumak istersen http://www.risaleara.com/oku.asp?id=1391 bu adresten ulaşabilirsin.
ALLAHIN İLMİ O KADAR SONSUZ Kİ.
DAHA NELER ÖĞRENECEĞİZ HEP BİRLİKTE İNŞALLAH.ESAS TEHLİKE BEN BİLİYORUM DİYE ORTAYA ÇIKMAK.ALLAH BİZLERİ KORUSUN.AMİN.
MEZARA KADAR UFAK-BÜYÜK HERKESTEN ÖĞRENECEĞİMİZ BİR ŞEY MUTLAKA VAR.
ALLAH HER DAİM ÖĞRENENLERDEN EYLESİN BİZLERİ.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
senin bu yaşadıklarının aynısını yaşadım gizemcim...
çok sıkıldıım bi anda kendime dua ararken bulmuştum bu siteyi..
sonra ilk önce kendime etmeye başladım..sonra şengül ablama deryaya...
sonraları işte sadece onlara dua ediodum bi süre girmedim...
sonra baktım ki benim minik ailem koskocaman olmuş...
sonra herkese etmeye başladım dualarımı...
hatta kendim için ettiiim duaları benden daha zorda olduklarına inandıklarıma verdim gözümü bile kırpmadan...
işte aynısını bu siteden olmayan biri için yapmıştım...ama ilk defa böle bişi için sırtımdan vuruldum..belki bu sitede şunuda öğrendim..
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..
düşünüyorumda allah korusun başıma bişi gelse kadir babamdan şengül annemden nimet annemden fatih abimden ceylan ablamdan..sedeften deryadan vs vs vs başka kim üzülür ki..
aynı kandan olmasada bir çok annem abim babam kardeşim oldu benim için üzülen..sanırım bu bana bi lutuftu..
bende namaza başladım hem:)
neyse ya..fazla içim acıyo uzuattıkça uzatıyorum..belki farkında diilim saçmalıyorum..ama ne biliyim işte ölee...
BURCU KARAMSAR OLMA KİMSEYE BİŞEY OLMASIN İNAN BENDE ÜZÜLÜRÜM
LÜTFEN MUCİZELERİ TAKİP EDİN....
BENDE İNANILMAZ BÜYÜK BİR SIKINTI İÇERİSİNDE BİR GECE VAKTİ "" ALLAHIM BİR MUCİZE OLSUN "" DİYE YAZDIĞIM VAKİT BU SİTEMİZLE KARŞILAŞMIŞTIM VE O AN ÇOK AĞLAMIŞTIM ALLAHIMIN BENİ ÇOK SEVDİĞİNİ VE HEP YANIMDA OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA ANLAMIŞTIM. RABBİM SANA SONSUZ ŞUKURLER OLSUN SENİ GÜCENDİRECEK EN UFAK BİR DAVRANIŞI YAPMAMA ASLA İZİN VERME ALLAHIM.
DOSTLAR LÜTFEN BU MUCİZELERİ TAKİP EDİN.!
SİTENİN BEREKETİNİ VE RAHMETİNİ BİR KEZ DAHA ŞUURLARIMIZA SUNALIM LÜTFEN.
Bende çok büyük bir haksızlığa uğradığımda karşılaştım dostlarımla.
Huzur buldum o gündür bugündür ayrılamadım.
Allahımda ayırmasın zaten.
Önce Şengülümle AHRET kardeş olduk. Sonra Ali Kardeşim Yasin,Sonrada Kadir kardeşimle ahretliğimiz perçinlendi.
Nurayım,Deryam Burcuuuummm,Cennetim reyhanım,
Duygummm Hatice,Fatma1959 kardeşim Reyhan,Fatihhh
Cihan,Betül,Minik meleklerimiz bi ve beni çokkk etkileyen Suzidilara
Recep abim. Merln,Unutacağım diyede korkuyorum.
Hergün içimden geçiyorsunuz.
Ve hepinizi ayrı,ayrı çokk seviyorum.
Unuttuğum kardeşlerim beni affetsin hepiniz allahıma emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
şükür şükür çok şükür elhamdulillah
Bu sitede dua etmeye başladıktan kısa bir süre sonra, hayatımda değişiklikler başladı. Hep bilirdim kardeşi için dua etmenin önemini ama, hiç yapamazdım. Duygularımı kelimelerle ifade etmek zor. En iyisi, Kadir Baba'nın söylediği gibi, mucizeleri takip etmek. Bu gün dualara bakarken işyerinde Zuhal kardeş için, onun gibi haciz korkusu yaşayan diğer dostlar için birden içten bir dua ediverdim. Zuhal'in yerine koydum kendimi, yandım, bittim, ve şükürler olsun müjdeyi aldık. İnşaallah, bir mucizenin şahitleri olduk.
Allah'im, bizim elimizle gerçekleştir mucizelerini; ve bir mucize bekleyen tüm kullarına, Senin için bunun "Ol" demek kadar kolay olduğunu göster. Amin.
Şükür yazını gördüm içim rahatladı.
Betülümmmm18 yıl önce gönderildi # -
Nimet ablam, canım ablam, ara ara yazıyorum aslında :)
Ayrıca gönlüm hep sizlerle.Allah dua dostluğumuzu daim etsin :)
Allah'ım, birbirlerine senin sevdiğin sözlerle hitabeden, dargınlıklara, yanlış anlaşılmalara senin zikrinle derman arayan, birbirlerini Senin için seven gönül dostlarına merhamet et. Amin. Amin. Amin.
SİZLERE KATILIYORUM
SİTEYİ BULDUM
YAŞADIĞIM MUCİZELERİ
BELKİ DAHA SONRA SİZLERE AKTARIRIMBU SİTE
RABBİMİN BİR MUCİZESİİSMİ GİBİ
SİTEDEN AYRILMAYI ÇOK DÜŞÜNDÜM
YANLIŞ ANLAŞILIRIM DİYEFAKAT BANA VE HAYATIMA VE AİLEME GELEN FAYDALARI
SAYMAKLA BİTMEZBU SİTEYİ KURMAYI DÜŞÜNENLER, KURANLAR, TAKİP EDİP YÜRÜTENLER
İNANIP KATILANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH SEVAPLARINI ARTIRSIN18 yıl önce gönderildi # -
evet kardeşim çok haklısın bende tek kendi
m için dua ediyodum ama şimdi hepinizi düşünüyorum allah hepimizi kaza,beladan korusun ettiğimiz duları kabul eylesin kardeşlerim amin18 yıl önce gönderildi # -
EVET KATILIYORUM BU SİTE BANADA ÇOK ŞEY KAZANDIRDI ALLAH RAZI OLSUN BİZLERİ BURAYA TOPLANMAYA VESİLE DEDN KARDEŞLERİMİZDEN.AMİN
.
Evet gizemcim hepimiz tesadüf eseri dua ararken vs sebeblerle, en darda sıkıntıda olduğumuz içimizin yandığı anda bulduk bu siteyi. Rabbim yasinden ve tüm dostlarımızdan razı olsun.
Bende bu siteye girince rahatlıyorum, artık alışkanlık yaptı, bırakılmıyor giremeyince üzülüyorum.çünkü benim için dua eden insanlar var, toplu olarak yada tek tek isim okuyoruz. Bende herkes için okuyorum yazsamda yazmasamda hediye ediyorum. Yani karşılıklı gönül dua alışverişi, bazen hiç düşünmediğim anda sitedeki bazı isimler aklıma geliyor dua ediyorum.
Bir tanıdığım için dua istemiştim ve o tanıdığım sayesinde edilen dualarla inanıyorum rabbim ona ferahlık verdi. Çünkü özellikle sordum nasıldın o gün nasıldın diye, sabahtan iyi değildim ama öğleden sonra çok ferahladım, hatta hep güldüm diye anlattı. Rabbim hepinizden binlerce kez razı olsun. Ben kesinlikle inanıyorum dualarımızın gücüne. Birbirimizi tanımadan üzüntülerini paylaşıp dualar ediyoruz, sevinçleri paylaşıyoruz. çok şanslıyız aslında rabbim bize böyle bir dua kapısı lütfetti. İnanın burada herkes çok özel insanlar bence. çünkü gerçekten herkese nasip olmaz böyle gıyabında çok dua almak. Rabbim dua dostluğunu bozmasın inşallah. Hepimizin sıkıntılarını gidersin, hep hayırlı haberlerimize sevinelim inşallah.
Rabbim hepinizi cennette cemalini gören, peygamber efendimize komşu olan kullarında eylesin inşallah AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHU EKBER
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.