merhaba arkadaşlar daha önce niytlenilmiş 1000 adete yakını okunmuş (1 ay kadar önce) olan tefriciye başkasına hediye edilebilirmi ben 1,3,5,7 gün içerisinde bitirilmesi gerekiyor diye duymuştum yani tek günlerde 2.4.ve 6. gün bitirilmezmiş ve adet anahtar kilit gibi ne bir eksik ne bir fazla olmamalıymış cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
4444 tefriciye hakkında sorum var cevaplar mısınız
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BU KONU HAKKINDA DAHA ÖNCEDE FİKİR BEYAN EDİLMİŞTİ.
ALLAHA SIĞINIRIM YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMEKTEN.
AMA MADEM CEVAP İSTİYORSUN,LÜTFEN BENİM CEVABIMLA SINIRLAMA KENDİNİ.BEN KENDİ DÜŞÜNCEMİ SÖYLEYECEĞİM SANA.KAİNAT MATEMATİK ÜZERİNE KURULMUŞ,BUNU ARAŞTIRIRSAN SENDE GÖZLEMLİYECEKSİN.ARILARIN PETEK GÖZLERİ ALTIGENDİR.YARADAN EN VERİMLİ BAL STOKUNUN BÖYLE KORUNACAĞINA KARAR VERMİŞ.ONUN HİKMETİ.YILLAR SONRA BİLİM ADAMLARI ARAŞTIRIP,BU SONUCA ULAŞMIŞLAR.TABİKİ YARADANIN İLMİYLE.
BEN SENİN SORUNA YÜREĞİMLE CEVAP VEREYİM.
DUA KONUSUN DA BAZI SAYILARA TAKILMAMAKTA FAYDA.DİNİN SINIRLARININ DIŞINA DÜŞERSİN.
YANİ SÜNNETULLAHA AYKIRI DÜŞERSİN.
RAKKAM KONUSU AYRICA BİR İLİM,İRFAN İSTER,O KONUNUN MUTAHASISINI İSTER.HANİ NASIL BİR MÜRŞİD OLMADAN ALLAHA GİDEN YOLDA AYAĞIN KAYAR,AYNI O HESAP.
SEN EN İYİSİ İÇİNDEN NE GELİYORSA ONA GÖRE DAVRAN.
BELKİ İLK TEFRİCİYEDE,BELKİ SON TEVRİCİYEDE DUAN KABUL OLUR.ALALHIN RAHMETİ O KADAR GENİŞ Kİ,SIRF SEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN,İNANIYORSUN DİYE SENİN DUANI KABUL EDİYOR.
ONUN İÇİN ÖNEMLİ OLAN SENİN NİYETİN.
KISACA SEN ALLAH RIZASINI HERŞEYDE ÖLÇÜ OLARAK ÖNÜNE KOY,SONRA BIRAK O,BİRİDE KABUL ETSİN,4444'DE.
BİR BESMELE ÇEKEN UFACIK BİR KULUNUN YÜZÜHÜRMETİNE AZABINI 40 YIL ERTELEYEN RABBİN,RAHMETİNE ÖLÇÜ KOYULMAZ,KAYIT KOYULMAZ.
KOYACAK BİRİ VARSA DA,ODA ALLAHIN SEVDİĞİ VE RUHSAT VERDİĞİ BİR KULU ARACILIĞI İLE OLUR.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun aydınlatıcı cevabın için kadirbaba Allah seninde borçlarını tez zamanda ödemeni nasip etsin
18 yıl önce gönderildi # -
Kadir bey kardeşim bu soru için banada haber bırakmışlar. Allah razı olsun çok şahene bir cevap bundan iyi bir cevap olamazdı. Allah senden razı olsun.
:) Allahım ne mutlu bizlere sizler gibi büyüklerimiz var, dinmizin esalarını öğreniyoruz,allah binkere razı olsun
CENNET YAZINI İMZALIYORUM KARDEŞİM . ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN BÜYÜKLERİMİZİ
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.