ALLAHIM SANA TÜM KALBİMLE YALVARIYORUM NE OLU YA RABBİM ŞU ANDA BU YAZIYI OKUYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ET YARABBİM SIKINTILARINI SEN GİDER BİZE ACIYARAK YARDIM ET BİZE SENDEN BAŞKASI YARDIM EDEMEZ ALLAHIM NE OLUR GÖNÜLLERİNDEN GEÇİRDİKLERİ OLMASINI ÇOK İSTEDİKLERİ TÜM DİLEKLERİNİ ONLAR İÇİN HAYIRLI KIL VE NASİP ET ALLAHIM KABUL ETTİĞİNE TÜM SAMİMİYETİMLE İNANIYOR SENİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHIM ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN.
OKUYUN LÜTFEN
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım kabul etsin inşallah allahım dualarımızı kabul etsin bu mübarek gecenin hürmetine amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
rabbim binlerce kez razı olsun nurcancım.
Yarabbim sen dualarımızı kabul et, Nurcan kardeşimizinde hakkında hayırlı olanı nasip et sıkıntılarını gider,
Bu Cuma gecesi hürmetine, peygamber efendimizin suyu yüzü hürmetine, sevdiğin tüm kulların suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul et, sıkıntılarımızı gider, iki cihandada aziz et yarabbim. Sana inandık sana güveniyoruz sen günahlarımızı affet cennette cemalini gören senin rızanı kazanan peygamber efendimize komşu olan kullarından eyle bizleri yarabbim.
La havle vela kuvvete illa billah.
Yarabbim affet affet affet sen rahmansın sen rahimsin sen günahlarımızı affet AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ECMAİN . ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHIM SANA SIĞINIYORUZ,SANA DAYANIYORUZ.SEN BİLİRSİN.AMİN.AMİN.AMİN.
amin amin amin
Allah senin bizler için ettiğin duaların bin katı karşılığı sana nasip etsin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Amin ya Rabbi amin
SANA İNANDIM SANA SIĞINDIM.RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM.AMİN.
AMİN AMİN ALLAH HEPİMİZİN DULARINI KABUL ETSİN
amin canım allah razı olsun
Amin Amin Amin, Allah razı olsun. Allahım sen kabul et Rabbim!
ve bunu daha önce okumuş ve okuyacak kardeşlerim için sayısını bilemediğim fatihalar hediyem olsun...18 yıl önce gönderildi # -
NE GÜZEL DİLEKLERDE BULUNMUŞSUN KARDEŞİM .ALLAH RAZI OLSUN NE DİLEĞİN VARSA RABBİM HAYIRLISIYLA TEZİNDEN VERSİN.AMİN
okudum ve canı gönülden aminnnnnnnn dedim..
Allah razı olsun sizinde o güzel gönlünüzden ne geçiyosa Rabbim versin.amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ECMAİN . ALLAH KABUL ETSİN
Amin ya rabbim amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.