dua dostlarım eğer aklınıza gelirsem kısmetimin açılması için hakkımda hayırlı olan erkeği bi an önce karşıma çıkartsın die dua eder misiniz...allah rızası için nolur.
bana kısmetim açılsın die dua eder msiniz:( burcu
(30 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah senin için ne hayırlısı ise onu versin amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
EDERİZ TABİ GÜZEL KARDEŞİM YÜCE ALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH TEZ GÜNDE TEZ SAATE HAYIRLI KISMETİNİ KARŞINA ÇIKARSIN HAYIRLI BİR YUVA KURMAYI NASİP EYLESİN.
allah razı olsun gizemcim yıldız ablacım..bugün cuma..ettiğiniz duaların arasına bide bunu sıkıştırırsanz çok mtlu olrum..artık mutlu olmak istiyorum..nolur kabul olsun dualarımız...
Yarabbim sen Burcu kardeşimize senin rızanı kazanabileceği hayırlı bir insanla karşılaşıp, evlenmeyi, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip et. AMİN AMİN AMİN
allah razıolsun ablam bin kere razı olsun..çok sağol..
ALLAHIM SEN BURCUNUN GÖNLÜNE GÖRE BİR KISMET VER SENİN HRŞEYE GÜCÜN YETER AMİN.ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET
Allah son nefese kadar birlikte yaşayacak helalleşip Hakka yüreceyecek hayat arkadaşı, eş nasip etsin sana kardeşim...
Rabbim senin degerini bilecek,seni hep mutlu edecek,namazında niyazında...çoook iyi bir eş nasip etsin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ALLAHIM BURCUYA HEM DİNİ HEM AHİRETİ HEM DÜNYASI İÇİN HAYIRLI OLACAK BİR EŞ NASİP ET.
RABBİM ÖNCE SANA VE DİĞER KARDEŞLERİME, SAĞLIKLI, HUZURLU, DEĞER VEREN, KIYMET BİLEN,VE DİNİNİ TAM OLARAK BİLEN VE UYGULAYAN EŞLER NASİP ETSİN TEZİNDEN..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KARDEŞİM MUTLULUK HABERLERİNİ DUYARIZ.AMİN.
RABBİM ÖNCE SANA VE DİĞER KARDEŞLERİME, SAĞLIKLI, HUZURLU, DEĞER VEREN, KIYMET BİLEN,VE DİNİNİ TAM OLARAK BİLEN VE UYGULAYAN EŞLER NASİP ETSİN TEZİNDEN
EDERİM TABİ KARDEŞİM . HAYIRLISI KİMSE MEVLAM ONU NASİP ETSİN SANA
kısmetim açılsın die ettiniz bütün dualara çok teşekkür ederim..inşallaah dualarımız kabul olur..ama benide unutmayın olur mu:(bu arada 11 saat 30 dk kalmış:(
KIYMETİNİ BİLECEK,SENİ SEVECEK SENİNDE ONU SEVECEĞİN,AİLESİNİ AİLEN AİLENİ AİLEN BİLECEK,ALLAHTAN KORKAN,AHLAKI GÜZEL KENDİ GÜZEL,KAZANCI GÜZEL,SENİN İKİ CİHANDA DA EŞİN OLARAK RAZI OLACAĞIN KİŞİYİ; GÜZEL RABBİM ONUN KARŞISINA, TEZ ZAMANDA SENİ ÇIKARSIN..MEVLA GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN..TEZ ZAMANDADA HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN..AMİN
aysena ablacım inan dicek kelime bulamadım öle güzel öle güzel yazmışsın ki..ben bile kendim için daha güzelini isteyemezdim..
allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim size..
NE GÜZEL BİR DUA AYSENA ALLAH RAZI OLSUN.BİZE DE DUA EDER MİSİN BÖYLE...
rabbim hayalindeki eşi karşına çıkarsın tez zamanda amin amin
çok çok teşekkür ederim..allah razı olsun sağol esra abla:)
:):) Canımmmmmm Rabbim sana ahiretliğin ve dünyalığın için en hayırlsını versin inşallah.
:) ALLAHIM ÇOK SABIRLI , GÜÇLÜ , AİLESİNE DÜŞKÜN , BİRİNİ NASİP ET İNŞAALLAH.
Tabi ederim ablacım,hatta kendim için unuttuğum,ama bundan sonra evlenecekler için hep dilimde olacak sekilde.Allah dini bütün inancını sevda boyutunda yaşayan,kalbi şefkat dolu,sana dünya ve ahiret saadeti yaşamada rehber ve yoldaş olacak hayırlı bir eş nasip eylesin.AMİN
Allahım sana hayırlı bir eş nasip etsin.
ALLAHIM SANA ANLAŞABİLECEĞİN ÖENCE SANA DEĞER VEREN SAYGI DUYAN HAYIRLI BİR EŞ NASİP ETSİN BURCU SEN EVLENMEYİ ÇOK İSTİYON ANLIYORUM ÇOK GÜZEL BİŞEYDE BAZEN ERKEKLERİ ANLAMAK ZOR OLUYO BE GÜLÜM ALLAH EN HAYIRLISINI ÇIKARSIN KARŞINA AMİN.
Allah sana hayırlısını, içinde Allah korkusu olan, merhametli bir eş nasip etsin
1 ayetel kursi hediyem etmezmiyiz ablacım her zaman dualarımdasın
Rabbim sana, seni Rabbimize yakınlaştırmaya vesile olacak bir eş nasip eylesin.
RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI YANIZMIDA KISLIN. BIZIM ICIN BELIRLEDIĞI IŞLERIN SONUCUNU HAYIRLI KILSIN. RABBIM BIZLERE IKI CIHANDA SALIH BIR KUL OLMAMIZA VESILE OLACAK EŞLER NASIP ETSIN.
BURCU'CUM SEN DE BENIM ICIN DUA ET OLUR MU?...
ya allahım bugün süprizler üstüste ard arda gelio..nasıl mutluyum anlatamam...çok sağolun size dua etmem mi...allah razı olsun hepinizden:))))
maşallah maşallah burcum seni hep böyle mutlu görelim gülüm bak bizide güldürüyorsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.