kadir baba daha birkaç dakika önce yaşadığım bir olayı anlatıyım size bengisu yu yatırmaya götürdüm kızım dua bildiğin duaları oku dedim allahım annem bana oyuncak alsın dedi tam gözlerini kapatıp uyumaya çalışıyorduki bana ne dedi biliyormusunuz anne kadir dedem nerde dedi ömer deden var senin kadir dede kim kızım dedim anlamadım sinirlendi hani kadir dede dua okuyan dedem dedi ve ben ozaman hatırladım sizden bahsettiğini bana dediki enver dedem ömer dedem geliyor kadir dedem niye gelmiyor dedi oda gelecekmiş dedim haberiniz olsun kızımın hafızasında kalmanız beni çok mutlu etti 1 ayetel kursi hediyem kabul edin lütfen
bengisunun kadir dedesi
(16 mesaj) (9 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
MAAŞALLAH CANIM BENİM.
19 yıl önce gönderildi # -
aman allahım.canım bengisum.allahım o küçük melekciğimize uzun ömür ve mutluluk versin...ablacım msn de değilmisin
canım yasemincim açıktı msn ama ben bengiyi uyutuyordum 1 ayetel kürsi okudum sana şimdi duaların kabul olsun güzelim ben biliyorum senin duanı bende senin için dua ettim allahıma
canım benimmmmm ya şu çocuklara bayılıyorum..ablacım benim için öpermisin..
bu arada gelmedin hiç siteye işe başlıcaktın başladınmı ablacım?nasıl gidiyo?
hayırlı geceler öpüyorum ablacım seni..19 yıl önce gönderildi # -
canım nuraycım daha başlamadım evrakları teslim ettim ama daha çağırmadılar kesin çağıracaklar ay sonuna doğru bu arada badana yaptırıyorum o yüzden giremiyorum ama aklımdasınız canım dualarım dasınız bende öptüm seni
Allah kolaylık versin ablacım yardıma gelimmi:) badana temizlik elimden gelir:):)
sağol canım gel herzaman beklerim ama temizliği ben yaparım kıyamam ki ben sana ne güzel olur gelsen sohbetler ederiz seninle
dua dostlarım kadir dedemizin okuması için başa şektim kusura bakmayın 1 ayetel kursi hediyem size
bengisu sizin için yine dua etti ama bu kez dua dostlarının hepsini sen koru onlara yardım et dedi birde çykü diye bir arkadaşı var ikisi dua ettiler 1 ayetel kursi hediyem
ÖPÜYORUM MELEKLERİ..ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN ACILARINI GÖSTERMESİN ..AMİN
Canım Bengisuyum benim, cennet ablası onu kocaman öpüyo. Bu arada çok ara verme nurgül ablacım özledik seni :)
canım ya allah sonunu hayırlı etsin
ALLAH BAHTINI AÇIK ETSİN BENGİSUNUN CANIM YAVRUM ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN RABBİM İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN AMİN.
amin arkadaşlarım allah razı olsun sizlerden bengisuma yavrum diyişiniz bile beni okadar mutlu ediyorki iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah bütün yavrularımızı korusun
cennetim badana yaptırıyorum gülüm işe başlamadan hallediyim diye ama hep dualarımdasınız bende özlüyorum sizi19 yıl önce gönderildi # -
GELDİM DEDEM,GELDİM,SEN ÇAĞIRIRSIN DA GELMEZMİYİM.
HEMDE HEDİYE İLE GELDİM SANA.KOSKOCAMAN BİR YASİN GETİRDİM SANA HEYBEMDE.ALLAH SENİ KORUSUN VE DUADAN AYIRMASIN İNŞALLAH.
ALLAHIM BU SABİSUBYANLERİN YÜZÜHÜRMETİNE BİZLERE MERHAMET ET.ONLARIN DUASINA BİZLERİ İLHAK EYLE.AMİN.AMİN.AMİN.19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.