cumanız mübarek olsun bugün ya öğleden sonra yada yarın sabah urfaya halil ibrahim türbesine gidecem hepinize dua edecem inşallah 5 gün orda kalacam inşallah bu cuma günün hürmetine geldiğim zaman bütün hepinizin duası kabul olmuş sıkıntılarınız bitmiş olsun sizde bana dua edin
arkadaşlar
(15 mesaj) (13 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Ala cigim Allah senin de niyetini ve dualarini bu mubarek gun hurmetini kabul etsin insaallah
Benim icin de dua et ltf orda olur mu
Icimdeki dilegimi kabul etsin Allah insaallahAmin amin amin
Dualarimdasin
3 Ayetel-kursi benden hediye olsun kabul et ltf19 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim dualarında bizleri unutmazsınız inşaallah.
19 yıl önce gönderildi # -
sizleri hiç unturmuyum hepinize ayrı ayrı dua edecem
ala ne olursun beni de unutma, duaya çok ihtiyacım var... allahım senin dualarını kabul etsin inşallah
Yolculuğun mübarek olsun kardeşim.
Aşkın makamına bizlerden selam götür.
Şu kirlenmiş nefslerimize şifa olacak Halil İbrahim bereketini bizlere getir inşaallah.
Bir kevser, bir İhlas suresi sana, yol arkadaşın olsun.19 yıl önce gönderildi # -
canım allah senden razı olsun bitanem rabbim seninde ne duaların varsa hepsini tektek kabul etsin benim içinde dua edermisin artık herkes biliyor benim neyin olmasını çok istediğimi ve sana hayırlı yolculuklar sende bizim dualarımızdasın alacığım
ALLAH RAZI OLSUN SÜHEYLACIM ..ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..AMİN
allah razı olsun dualrın kabul olsun inşallah amin
ALLAH RAZI OLSUN ALACIM RABBİM KABUL ETSİN HEPİMİZİ SIKINTILARINDAN KURTARSIN KARDEŞİM DUALARIN HAYIRLARA VESİLE OLSUN AMİN.
Süheyalcım, beni de unutma ne olur, hayırlı bir yuva kurmak istiyorum tez zamanda biliyosun, benim için de dua et.
Allah senin de muradını kabul etsin inşallah, şu çıkmazdan kurtarsın seni tez zamanda kardeşim benim.19 yıl önce gönderildi # -
19 yıl önce gönderildi #
-
inşallah...Allah razı olsun Süheylacım duaların kabul olsun...
ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN KABUL OLSUN AMİN
allah razı olsun ne olur beni unutma süheylacım derdimi biliyorsun şimdiden allah kabul etsin
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.