CANIM ÇOK ACIYOR ALLAHIM DUY ARTIK NE DAYANCAK NE DİRENCEK NE HALİM NE GÜCÜM KALDI BÖYLE AİLE OLURMU ALLAHIM BENİ SEVDİKLERİMLE İMTAHAN EDİYOR SUAL EDİLMEZ AMA ÇOK KÖTÜYÜM BEN ÇOCUK VE ÇOK GENÇ DEĞİLİM ARTIK KALDIRAMIYORUM İŞ YERİNDEYİM AZ ÖNCE FENALAŞTIM KENDİMİ ZOR TOPARLADIM ALLAHIM NE OLUR SENDEN HAYIRLISINI İSTİYORUM DÜNYAMI AHİRATİMİ BİRLİKTE KAZANACAK HAYIRLI EŞ HAYIRLI YUVA HAYIRLI İŞ HAYIRLI EVLAT NE OLUR DUY ARTIK YARABBİM ANNEMİN BEDDUALARI SUSSUN ARTIK DÜN ARTIK DAYANAMADIM YETER DEDİM HİÇ İÇİN ACIMIYOR BEDDUA ETMEYE DİYE BAĞIRDIM İKİ YAKAMIZ BİARAYA GELMİYOR
ANLATAMIYORUM CANIM ÇOOOOOOOK ACIYOR
(15 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
arkadaşım lütfen sende biraz anneni anlamaya çalış çünkü hiçbir anne çocugunun kötü olmasını istemez sürekli salavat getir anne babasına asi olan biri cennete giremez
18 yıl önce gönderildi # -
baharcım rabbim sana çok büyük bir sabır versin amin
Baharcım ya sen evli diil miydin ?
Allah yardımcın olsun canım benim, evladın annesi ile sorunlu olması çok zor, Allah korusun seni, aile huzuru versin inşallah sana.18 yıl önce gönderildi # -
bak canım kardeşim bende annemle senin gibiyim onu dinlemedim başım beladan eksik olmadı ne olursun beni dinle annnen san ettiği bedduadan içten asla etmez ama allah senin onu kırdığını bildiği için seni üzer
RASİME 'YDİ YANLIŞ HATIRLAMIYORUM DEĞİLMİ KARDEŞİM..RABBİM KORUSUN KÖTÜ DUALARDAN...
HİDAYET EYLESİN İNSAN EVLADINA NE OLURSA OLSUN BEDDUA EDEMEZ.Kİ..RABBİM HİDAYET EYLESİN
SANADA SABIR VERSİN KARDEŞİM..18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM ANLAMAYA ÇALIŞ DEMEK KOLAY KENDİ İMTAHANLARININ SUÇLUSU BENİ GÖRÜYOR Bİ SORUNU OLSUN AŞAMIYOR BANA YÜKLENİYOR DİĞER KARDEŞLERİMLE PROBLEMİ OLSUN İSTEDİKLERİ OLMASIN BABAMA İSTEDİKLERİNİ YAPTIRAMASIN BEN ALLAHTAN KORKUYORUM DAHA ÖNCE KARŞILIK VEREMEZDİM ARTIK DAHA İYİ OLMAK ZORUNDAYIM ESKİSİ KADAR EZEMİYORUM DİYEDE SİNİR OLUYOR EVLİLİĞİM YÜRÜMEDİ DÜNKÜ YAZIMI OKUSAYDIN HAK VERİRİDİN BENİ 14 YAŞIMDA AMCA OĞLUYLA EVLENDİRDİLER VE EŞİMİN ANNSİYLE AİLEMİN ARASINDA SORUNLAR VARDI KAYNANAM ONLARDAN İNTİKAM ALACAĞIM DİYE BİZİDE AYIRDI MALAESF AİLEMLE KALIYORUM VE 37 YAŞIMDAYIM OĞLUM VAR AYAKTA DURMAK ZORUNDAYIM NE OLURSA OLSUN HEP BEDDUA HİÇ İKİ YAKAMIZ BİARAYA GELMİYOR VE ANNE BEDDUASI BENİ HEP KORKUTUR
BEN ASİ DEĞİLİM ONLARIN DEDİĞİ KİŞİYLE AMCA OĞLUYLA 14 YAŞIMDA EVLENDİRDİLER VE ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ KAYNANAM AİLEMDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN OĞLUNU BENİ VE OĞLUMUZU AYIRDI SIRF AİLEMDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN VE YILLARCA EVLENMEDİM AMA KAÇIŞ VE AİLE ÖZLEMİ OĞLUM BABA İSTEDİ BEN ŞEHİR DIŞINDA BİRİSİYLE EVLENDİM EVLENMEDEN ÖNCE BABAMIN BOŞ ÇENESİ ADAMI UMUTLANDIRMIŞ PARA PEŞİNE DÜŞMÜŞ BENİM BUNLARDAN HABERİM OLMADI EVLENDİKTEN SONRA PARA OLMADIĞINIDA GÖRÜNCE BANA YAPMADIĞINI BIRAKMADI ÇOK UĞRAŞTIM AMA TEK TARAFLI OLMUYOR MEJBUREN DÖNDÜM AMA ANNEM DAHA ÖNCEKİ GİBİ EVDE BAŞKASINA TAMMÜL EDEMİYOR ÇOK ŞÜKÜR 1 YILDIR ÇALIŞIYORUM AYAKTA DURUYORUM AMA HEP BEDDUA ENGELLER BENİ ÇOK YORUYOR BUNU YAŞAMAK VE AİLE SEVGİSİNDEN MAHRUMLUK BU HEP BÖYLEYDİ İNSAN İSTİYOR ANNE SEVGİSİ BAMBAŞKA OĞLUM SEN ALAMDIĞIN SEVGİYİ BANA VERİYORSUN ANNEM DİYOR
bahar;Allaha sığın ve sabret.elbet karanlığın aydınlığı vardır,bak sende diyorsun oğlun var ayakta durmak zorundasın.ayetelkürsi oku kazadan beladan korunma duaları oku ki bende senin için okuyacağım.şimdi 1 ayetelkürsi gönderiyorum kabul et.amin.
allah san sabır versin allah yardımcın olsun bu cuma günü dualarımız seninle
CANIMMM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM AYNI SORUNLARI BENDE YAŞADIM YAŞIYORUM RABBİM DAYANMA GÜCÜ VERSİN GEÇİCEKTİR ELBET İNANARAK DUA ET ABLACIM ALLAH SANA HAYIRLI YUVA HAYIRLI EVLAT AVLATLARININ BAHTLARINI AÇIK ETSİN AMA YAZILMIŞ OLANI YAŞIYORUZ İMTİHAN İŞTE SENDE BİLİYORSUN ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN AMİN.
Ablacım senin bu durumda beddua değil annenden babandan dua alman lazım, Allahım yardım et Bahara onu bu sıkıntılarından kurtar. istediklerini tez zamanda ver Allahım bu cuma gününün hürmetine kabul et, 1 ayetel kürsi 3 ihlas 1 fatiha 3 HZ Yunus duası okuyırum inşallah sıkıntılarından kurtulursun....
ÇOK ÜZÜLDÜM ABLACIM ALLAHA SIĞIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP RTSİN TÜM KALBİMLE YALVARIYORUM ALLAHIM ALLAHIM BAHAR ABLAMIN GÖNLÜNE GÖRE BİR EŞ VER BİR ÖMÜR BOYU SÜRECEK HAYIRLI YUVA KURMASINI NASİP ET SEN ONA MERHAMET ET ANNESİNİN KALBİNİ YUMUŞAT ANNESİDE MERHAMET ETSİN SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN ALLAHÜMME SALLİ ALASEYYİDİNE MUHAMMET AMİN.
amin allah sizlerden razı olsun benim esas adım RASİME ben BAHAR ismini çok seviyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.