Kardeşim cennet; Övgülerin için Allah razı olsun. Fakat bu abin o övgülere layık değil. övgü ve hamd Allahadır. Biz günahkar kullardanız. Allaha durmadan yalvarmaktan ve onun için hizmet etmekten başka çaremiz yok. Onun için sizin gibi genç arkadaşlara minnettarız. Bizler sizlerin duaları sayesinde Allahın rahmetine kavuşuruz inşallah. Bizde bu yaşımıza kadar öğrendiğimiz araştırdığımız şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum. tabiki bizimde bilmediğimiz şeyler var. Bunları sizden öğreniyoruz. Mesala kumeyl duası şimdiye kadar hiç duymadım. Çok güzel bir dua Allah razı olsun. Bizi dualarınızdan eksik etmeyin. Amin...
Cennet Kardeşim bunu okurmusun
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Amin abicim.Haklısnız.Ama siz de bilgilerinizle aydınlatın bizleri.Özellikle üstadı tanımaya herkesin ihtiyacı var sanırım:)
19 yıl önce gönderildi # -
Recep abi yazını şimdi gördüm, çok teşekkür edrim.Çok haklısın Recep abi allah'a yalvarmaktan ve ona ibadet etmekten başka çaremiz yok, ama bize bunun yollarını sizler yani senin gibi dinen çok donanımlı müminlerden öğrenmeyi çok isteriz.Kumeyl duasını ben de dün buldun,inan dün gece okudum ama her satrında suphanallah dedim o kadar güzel bir dua idi. Sen de dualarından bizleri eksik etme Recep abi :) MFD ablama katılıyorum
19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun sizlerden. Amin... Cuma hazırlığı yapmam lazım hoşçakal.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.