sevgili dua dostları kardeşlerim. hepinizin duasına ihtiyacım var, bu mübarek günde bana da dua ederseniz çok mutlu olurum. rabbimin kalbimdekini hayırlı kılması ve nasip etmesi için..lütfen. allah hepinizden razı olsun. amin.
dualarınıza ihtiyacım var!!!
(16 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH MURADINIZI VERSİN.1 AYETELKÜRSİ KABUL EDİN.
18 yıl önce gönderildi # -
allah duanı inşallah kabul eder bizde burdan amin diyoruz AMİN AMİN
Benden de bir ayetel kürsi.
Rabbim daima rahmet nazarıyla baksız size,
ellerinizi boş çevirmesin dergahından.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
Allah yardımcın olsun inşallah duan kabul olur ve gönlündekine kavuşursun Allah seni bu cuma hatta şu vaktin yüzü hürmetine (sala vakti burda) duanı kabul etsin seni sevdiğine en hayırlı bir şekilde kavuştursun ve hayatın boyunca hep Rabbine şükredersin bu mutluluğu verdiği için.
Rabbim inşallah hepimizin sıkıntısını dışarıda yağan yağmurun kiri pası götürdüğü gibi alıp götürsün.amin
Sevgili kardeşim ALLAH bütün sıkıntılarını alsın.duaların kabul olsun.amin...
RABBİM TÜM SIKINTILARINI ALSIN GÖNLÜNDEKİ HAYIRLI İSTEKLERİ VERSİN FERAHA ÇIKARSIN KARDEŞİM...
hepinizden allahım razı olsun... ben dua etmeyi keşfettikçe ve siizn gibi insanlar olduğunu gördükçe umudumu yitirmemeyi, rabbimden ümidi kesmemeyi de öğreniyorum.
yüce rabbim tüm sıkıntılarını gidersin amin
allah ayrdımcın olsun tüm sıkıntıların için sana sabır ihsan eylesin
la havle vela kuvvte illa billahi senin için 10 defa okuycam bu cuma günü oruçluyum allah kabul etsin inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH SIKINTILARINDAN KURTULURSUN AMİN
Allah dilediklerini versin kardeşim.
Fatma kardeşim ayetel kürsi okudum .Allahım Fatma kardeşimiz yoldaşı ve yardımcısı ol amin.
BU KARDEŞİME YARDIM ET RABBİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.