site yeni üye oldum allahım yağdırdığın rahmetin hürmetine sana yalvarıyorum şu borç yükünün altından kurtar tüm site dostları duama amin derseniz çok sevinirim allaha emanet olun
amin deyin lütfen
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Amin Amin. Allahım bu kardeşimi bu borç yükünden kurtar onu feraha ulaştır borçlarını ödemede kolaylık ver Rabbim bu cuma günü dualarımızı kabul et ne olur bizleri eli boş çevirme...100 ya malikel mülk senin için kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım karde kardeşime yardım et.
Borçlarını ödemesi ona bir kapı aç.
Şu mübarek Cuma saatinin hürmetine,
katında mübarek kimseler, yerler ve zamanlar hürmetine,
Ey Kapıları Açan,
bir çıkış yolu göster.
Amin amim amin.Benden size 1 ayetel kürsi, 1 ihlas, bir kevser suresi. Yüreğinize serinlik olsun, bir çıkış yolu bulabileceğinize inancınız pekişsin diye.
AMİN.AMİN.AMİN.
allah yardımcı olsun allah yükünü hafifletsin arkadaşım hayırlısıyla hepsi geçecek la havle ve la kuvvete illa billahi amin
Hoşgeldin demeyi unuttum bu arada. buraya gelmenle Allah vesile kılar ve bu dertten kurtulursun inşallah.
inşallah kurtulcaz canım allah dayanma gücü vericek inan bende senle aynı durumdayım allah yardımcımız olsun
AMİN.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
Amin amin amin.Allah yardımcınız olsun
amin amin amin
amin
hosgeldin kardesim
Allah'im bu mubarek gunun hurmetine bu sitedeki dua dostlarimizin borclarini odeme kolayligi nasip et insaallahAmin amin amin
amin amin amin
amin amin amin..
Amin amin. Allahım borcu olan biz kullarının yüklerini hafiflet yarabbbim.Amin.
HOŞGELDİN AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SIKINTILARINDAN KURTULURSUN
AMİN AMİN AMİN RABBİM RIZKINIZI ARTTIRSIN.BOLLUK BEREKET VERSİN EVİNİZE.RAHMET YAGSIINNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.