Dua kardeşlerim geçenlerde bir rüya gördüm.Sevdiğim bir abi Canım kardeşim 2 yıl sonra hacı olacaksın dedi.Gerçekten kalp gözü açık bir insan.Gerçek hayatta 2-3 yıla kadar sana hacı diyeceğiz diyen sevdiğimiz abimiz rüyamda 2 yıl sonra kabetullaha gidip hacı olacaksın dedi.İnanın bir sevindim bir sevindim.Allahım sen ne büyüksün dedim,bizlere de nasip edeceksin hacı olmayı,bizi de yazmışsın hacı olacaklar arasına.
Gözümün Nuru Kabetullah'a gidiyorum.
(28 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin İnşallah Allah en kısa zamanda bunu sana ve hepimize nasip eder.
18 yıl önce gönderildi # -
Ali abi sen nerelerdeydin, hoşgeldin sefalar getirdin :)
İnşallah inşallah abicim o mubarek tıpraklara gidip hayırlısı ile hac görevini yaparsın. Sana tekrar hoşgeldin hediyem 3 ayetel kürsi , kabul et abicim18 yıl önce gönderildi # -
çok sevindim inşallah Allah nasip eder.
Sağolasınız dua kardeşlerim.Sizlerin dualarıyla olacak inşallah.Ben de sizlere 1 fatiha,3 ihlas,1 felak,1 nas,3 ayetelkürsi size ve geçmişlerinize hediyem.ALlahım şu Cuma Vakti hayırlı tüm dualarınızı kabul etsin http://www.mucize.net dua kardeşlerim.
AMİN İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP EDER yüce rabbim amin.
RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER İNŞAALLAH...CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
rabbim inşaallah tüm isteyipte gidemiyenlere hayırlı kapılar açsın tez zamanda oraları görmeyi nasibetsin inşaallah amin
ALİ KARDEŞİM,SAİD KARDEŞİM,BU NE HASRETTİR,YAKTIN BİZİ.
GÖNLÜMÜZ SENİ ARAR OLDU.ŞÜKÜRELHAMDÜLİLLAH.
HABERİNE,RÜYANA ÇOK SEVİNDİM.NE GÜZEL BİR MÜJDE.ALLAH KABUL ETSİN VE KOLAYLAŞTIRSIN.
İNŞALLAH UMULANDAN DAHA ÖNCE VE KOLAYCA KABETULLAHA ULAŞIRSIN.
SELAM İLE DUA İLE KALASIN.7.FATİHA YOLLADIM SANA.KOKLA HASRET VAR İÇİNDE.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
allah inşallah gitmeyi ve o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin.inşallah bizlerede bigün nasip olurda gideriz..
AMİN.İNŞALLAH NASİP OLUR,HEPİMİZE
Kadir Kardeş ben de sizleri çok özledim ama malum.İşlerimiz çok yoğun bu sıralar.Ama 1 aya kadar kolaylaşacak.O zaman bol bol mesaj,dua edeceğiz.Ama şunu bilin ki her namazım
sonunda dualarımda hep sizi mutlaka zikrederim.Şimdide siizn hediyenize karşı 10 fatiha'da benden size hediye.Allah'a emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
ALİ SAİD ABİ HOŞ GELDİN..RABBİM KOLAYLIKLAR HAYIRLI KAZANÇLAR NASİP ETSİN...İNŞAALLAH GİTTİGİNİZDE BİZLEREDE DUA EDERSİNİZDE BİZLERDE KABEYİ TAVAF EDERİZ..PEYGAMBERİMİZİN ÖNÜNE GİDİP DİZ ÇÖKÜP AGLARIZ...HASRETİMİZ BİTER..
RABBİM BÜTÜN ÜMMETİ MUHAMMEDE NASİP ETSİN AMİN
SELAMÜN ALEYKÜM..18 yıl önce gönderildi # -
İnşallah abicim, rabbim o topraklara gidip dua etmeyi nasip eder.
Yarabbim sen isteyen tüm kullarına hacca gitmeyi peygamber efendimizin yanında dua etmeyi nasip eyle. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ali said abi hoş geldin abim özletdin kendini sohbetini inşallah sen de haca gider hacı olrsun bide sa haci abi deriz rabbim en kısa zamanda gitmeyi nasip etsin abim rabbim bütüb kullarına nasip etsin oralara gidersen bizleride unutmazsın dimi abim :)
İnşaallah kardeş, bu ne büyük müjde.
Rabbim hepimize nasip etsin,
o rahmet merkezinde,
bizi tertemiz kılsın,
ve bizim zavallı halimize merhamet etsin.Benden size hoşgeldin hediyesi 3 fatiha, 3 kevser suresi.
Ahhh... Ali Said kardeşim inşaallah. Hac dedilermi içim acıyor gözlerim yaşlar doluyor. inşaallah nasip olurda gidersiniz.
Ali kardes güzel Kabeye,
Selam selam selam götür,
Sevgiliye,Sahabeye,
Selam, selam selam götür.Hacer-i Esved tasina,
Hira daginin basina,
Ebu Zer"in gözyasina,
Selam selam selam götür,Güler günes, vurur sicak,
Yüzler olur kar gibi ak,
Arafata kucak kucak,
Selam selam selam götür.18 yıl önce gönderildi # -
Gözlerde yas mercan mercan,
Hak nura pervane can,
Bir Kus ol göklerde ucan,
Selam selam selam götür.Ismaile ve Hacere,
Ayak bastigi her yere,
Tasa, kuma zerrelere,
Selam selam selam götürBu bir emanettir sana,
Ali, Hüseyin, Hasana,
Siddik ve Sah-i Cihana,
Selam selam selam götür18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM KABE AŞKIYLA YANAN HERKESE NASİP ET
maşallah sübhanallah
amin amin ....
inşaallah....18 yıl önce gönderildi # -
Ey Ali oynat gülleri,
Ne hos kokar O"nun teri,
Bul Selmani ,Ebu Zer"i,
Selam selam selam götürHasret ceker, yanar sine,
Daglar yol vermiyor yine,
O"nun Ravza-i Pakine,
Selam selam selam götür.Cicege, yapraga dala,
O"na varan kutlu yola,
Medineye saga sola,
Selam selam selam götür18 yıl önce gönderildi # -
MAŞAALLAH ABİCİM NE GÜZEL BİR MÜJDE ...RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞAALLAH...
RABBİM NASIP ETSİN İNŞ.
RABBİM HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEK NASİP ETSİN ABİCİM SEVİNDİM
Dua Kardeşlerim Allahım hepinizden razı olsun.Ne güzel dualar,mesajlar,dörtlükler yazmışsınız.İnşallah gidersem bir gün oralara hepinize ismen dualar edeceğim,selamlarınızı ileteceğim.
abim allah razı olsun inşallah gideceksin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.