KPSS SINAVINA HAZIRLANIYORUM SINAVIMIN İYİ GEÇMESİ VE HAYIRLISIYLA ATANMAM İÇİN DUA EDEBİLİRSENİZ ALLAH RAZI OLSUN DERİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN HEPİNİZE AYETAL KÜRSİ OKUYORUM KABUL EDİN ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET
SINAVA HAZIRLANIYORUM
(24 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım sen Nurcan kardeşimize yardımcı ol bu yılki kpss sınavında onun başarılı olmasına yardım kabul et Allahım
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah kazanırsın amin
allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
allah yardımcın olsun inşallah sen ve mfd ablam da kazanır bende seneye ...
allahım dualarını kabul etsin herşeyi gönlüne göre versin amin
inşallah kazanırsın sen yeterki kalpten iste allaha dua et
Allahım sen nurcan ablamın KPSS sınavını hayırlsı ile ile geçip atanmasını nasio at Ya Rabbim.
DUALARIM SENİNLE GÜNÜNÜ YAZARMISIN OGÜN SANA KENZÜL ARŞ OKUYAYIM.
günü 30 haziranda meral abla abla dedim ama ben 23 yaşındayım küçüksen veye yakınsak hakkını helal et yaşları bilmediğim için hitaplarda zorlanıyorum ALLAHIM MFD VE CENNETİN DE SINAVA GİRİNCE KAZANMASINI VE ATANMASINI SAĞLA ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
Kardeşim Allah yardımcınız olsun.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH İNŞALLAH KAZANIRSIN ONUN NE DEMEK OLDUĞUNU İYİ BİLİRİM OKULUM BİTİNCE BENDE 3 YIL BEKLEMİŞTİM HER ŞEY ZAMANI VAKTİ GELİNCE OLUYOR STRESE GİRME BENCE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN
ALLAH RAZI OLSUN TUFAN KARDEŞİM NE GÜZEL RABBİM YAŞATMIŞ SANA ÇOK SEVİNDİM
ABLA DİYEBLİRSİN .CENNETTEMİ GİRİYOR SINAVA.
ABLACIM DERYA GİRECEKMİŞ SENEYE DERYA DİYECEKTİM CENNET DEMİŞİM FARKINDA DEİLİM YANLIŞ OLDU SAOL DÜZELTTİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER TAKDİR ETSİN ALLAHA EMANET OLUN
Yarabbim sen nurcan kardeşimizin sınavında yar ve yardımcısı ol. Hayırlısıla inşallah kazanır. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
ALLAH ZİHİN VE BAHT AÇIKLIĞI VERSİN.SENİN İÇİN HAYIRLI KOLAYLIKLAR HAZIRLASIN.AMİN.
Allah zihin acikligi versin sana imtihan duasi yaziyorum mukakkak oku cok faydasini görürsün "Hasbiyellahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arsil azim" IMTAHANA ÖNCE BU DUAYI YEDI DAFA OKU ÖYLE GIR:SELAM VE DUA
ayetel kürsi okudum Allah zihin açıklığı versin tüm sınava gireceklere yardım etsin bende haziranda sınava girecem hepimize başarılar amin
ALLAHU EKBER
allah hepinizden razı olsun allah yardımcınız olsun
rabbim zorları kolaylastırsın inş
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun.rabbim zihin açıklığı versin herkese
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.