Burcunu da dediği gibi bu duanın 1 hafta süresi var.İstersen şöyle yapabiliriz.Yarın 12 gibi türbeye gidcem ya geri kalanı yarın öğlen 12 ye kadar bitirelim hem ben duasını zaten türbede yapacaktım.Orada da bağışlar duamı yapar gelirim.Sonra da sana haber veririm.Ama yok bu gece bitirelim diyorsan sanırım ikimiz kaldık ben devam da ederim yeter ki senin gönlün olsun,üzülme.
reyhan kuşadası arkadaşım lütfen oku
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
hayır sennasıl uygun gördünse öyle olsun rabbim senden razı olsun ağzına yüreğine sğlık duamızı orda yap rabbim inşallah kabul eder yuva bozanlara fırsat vermez amin amin .sende çok yoruldun dinlen artık .hayırlı cumalar .
19 yıl önce gönderildi # -
TAMAM SEN HİÇ MERAK ETME BİR DE yASİN OKUR BAĞIŞLARIM.HAKKINI HELAL ET,BİRAZ SUÇLANDIM SENİ ÜMİTLENDİRDİM VE DUA DOSTLARIMADINA KARAR VERDİM DİYE.HAYIRLI GECELER
19 yıl önce gönderildi # -
Mfd abla ne demek ümitlendirmek,4444 'ü bi gecede bitirmek kolay mı, hepimizin büyük katklıda bulunması gerekirdi, ama herkes geçen seferki gibi olur die azar azar aldı, ki bende öle yaptım, sonrada akşam nete giremeyenlerde durumdan habersizdi tabi,gerisini bugün de tamamlayabiliriz aslında ??
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.