Kardeşlerim çok sevgili dua dostlarım.cumalarınız mubarek ve hayr ile dolsun inşallah.zamanımın çok kısıtlı olması nedeniyle hepinize ayrı yorum yapamıyorum.dün gece yarısına kadar hatim için aldığım (1.ve 2. cüzleri bitirdim )bu cumalar hayrına bütün dua dostlarımın işlerine bol bereket,evlerine bol rızık,hastalarımıza acil şifa,okuyanlara sınava girenlere zihin açıklığı diliyorum.Allah hepimizi korusun ve selametlere çıkarsın inşallah.sizler için AMENER RASÜLÜ okudum ve bağışladım Allah kabul etsin amin.
dualarım hepinize kardeşlerim.
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin. Allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin Allah razı olsun Allah kabul etsin abla.
amin arkaadşım çok teşekür edriz allah seninde gönlüne göre versin inşallah kaza beladan korusun seni
AMİN ALLAH RAZI OLSUN ŞENGÜL KARDEŞ..CUMAN MÜBAREK OLSUN..
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN ABLACIM
Şengül ablacımmmmm ama olmuyo çok yanlız bırakıyosun bizii :(:(
Hediyen için allah razı olsun Şengül ablam benim,Allah razı olsun, Allahım ne muradın varsa versin inşallah.Eşin birdaha hiç ayrılmasın yanıbaşınızdan inşallah.
Allah razı olsun ablacım..Rabbim kabul etsin...
şengülüm allah razı olsun seninde ne muradın varsa versin rabbim. 10 ayetel kürsü hediyem olsun her zaman dualarımdasın
allah razı olsun allah kabul etsin.amin.
Amin kardeşim.
ersin,sedef,sevda,mukadder,gizem,cennet,nuray,filiz,idil,recep abim. Allahım sizden ebedii razı olsun duama amin dediniz Allahım sizi hiç darlarda koymasın sıkıntılarınızı çabucak giderecek sebepler çareler versin Allahım sizi sevdiği ve cennetine kabul edeceği kullardan yazsın inşallah AMİN AMİN AMİN.
ŞENGÜL...ALLAH RAZI OLSUN,NE MURADIN VARSA VERSİN.BENDEN BU YÜCE GÖNÜLLÜ DOSTUMA 1 AYETELKÜRSİ OKUDUM KABUL ET.DUALARINDA OLAYIM BUNA İHTİYACIM ÇOKK BUGÜNLERDE
ŞENGÜL ABLAMA YARDIM ET ALLAHIM!
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.