YA DUA DOSTLARIM DÜNDE YAZDIM BU ARALAR ÇOK ÇEŞİTLİ VE BAŞKA RÜYALAR GÖRÜYORUM ALLAHIM HAYIR ETSİN KAFAMI ÇOK KARIŞTIRIYORLAR BELKİ DUYMUŞSUNUZDUR GELİBOLUDA BAYRAKLI DEDE TÜRBESİ VAR TÜRBANLI BER KADIN RÜYAMDA BANA BAYRAKLI DEDE TÜRBESİNİN NASIL OLDUĞUNU SORUYOR BENDE ANLATIYORUM RİVAYETE GÖRE ÇANAKKALE SAVAŞINDA ELİNDE BAYRAKLI ADAMIN KAFASINI KESİYORLAR VE ADAM KAFASINI KOLUNUN ALTINA KOYUYOR BAYRAĞI İLE BERABER BOĞAZI YÜZEREK GEÇİYOR VE GELİBOLUDA BAYRAĞI DİKTİĞİ YER TÜRBE OLUYO ADAKLARI OLANLAR GİDİP ADAĞINI ADIYOR VE OLUNCA ORAYA BAYRAK ASIYORLAR ARKADAŞLAR BU NEDEMEK OLUYO ŞİMDİ KENDİMDEN KORKMAYA BAŞLADIM
BAYRAKLI DEDE ///NOLUYOR BANA ALLAHIM(GİZEM)
(24 mesaj) (10 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
arkadaşım bu rüya gerçekten manası zor bir rüya bilmedende yorum yapmak istemem ama
ama şehitler herzamn bizim için kutsaldır allah sana gösterdiyse eminim bi hayır vardır
korkma arkadaşım hayra yor.19 yıl önce gönderildi # -
Hayırdır inşallah.
19 yıl önce gönderildi # -
EVET HAYIRDIR İNŞALLAH
Gizemcim o kadar güzel bir rüya ki gördüğün ... Allahın izni ile zorda olsa cefa da çeksen sen de onun gibi herşeyi aşarak mutluluğu yakalayaksın inşallah. :):)
O bana dün söylediğin duayı mı yatıp uyudun .Hani 3 salvat, 11 ihlas 10 fatiha ?
YOK DÜN GECE MİSAFİR VARDI YAPAMADIM AMA YİNE DUAMI OKUYUP YATTIM
canım benim Allah hayıra yorsun..ben açıkcası rüyaların anlatılmasına taraftar degilim..Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşaallah...
Evet Nuraya katılıyorum, böyle güzel rüyalar anlatılmaz , sadece çok sevdiğin yorumlamasını iyi yaptığın birine anlat.
AMİN AMA ÇOK KAFAM KARIŞTI YORAMADIMDA İNŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR ALLAHIM SESİMİ DUYMUŞTUR İNŞALLAH
Allahım gördüğüm rüya iyiyse hayrını göster, kötüyse şerrinden koru. de böyle yorumuz zor rüyalara.
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN
Rabbimiz sesimizi hep duyuyo gizemcimmmmmmmmmmmm ama her sıkıntı hemen geçseydi Rabbim bizleri nasıl sınıcakki :)
EVET HAKLISIN BEN SABIR ETMEYE DEVAM EDECEĞİM UMUDUMU YİTİRMİYORUM ÇÜNKÜ İÇİMDE OLACAK DİYE Bİ ÜMİT VAR
Nuraycım birazcık Burcu da böyle düşünse keşke senin gibi.
sevgili kardeşim gizem Allah hayırlara çıkarsın bence çok güzel bir rüya görmüşsün benim kişisel tavsiyem o gördüğün zata ithafen yapabileceğin bir dua veya bir yasin okumak senin için çok hayırlı olur
Allahü Teala'nın bizim bilmediğimiz yerde kulları vardır ve bizler onlar yüzü suyu hürmetine yaşıyor ve yaşatılıyoruz
sevgilerimle Allah'a emanet ederim seni19 yıl önce gönderildi # -
yaa burcu çok kötü durumda...duygular düşünceler karışık oldugunda moral sıfır oldugunda insan nededigini ne düşündügünü bilmiyo...Rabbim burcuya yardım etsin..hakkatten duaya çok ihtiyacı var...
Amin Amin Allah yardım etsin.
CEYLAN ALLAH RAZI OLSUN TAVSİYENE UYACAĞIM NURAY ABLA GERÇEKTEN BURCU NUN DURUMU KÖTÜ YA KEŞKE ELİMİZDEN BİŞEY GELSE
arkadaşlar burcu sadece zor bir dönem geçiriyor benim kişisel kanaatimce onun yanında olduğumuzu hissederse bu süreci daha kolay atlatırız
Allah'a emanet olun19 yıl önce gönderildi # -
RÜYAN ÇOK GÜZEL KARDEŞİM RABBİM HAYIRLARA VESİLE ETSİN İNŞALLAH AMİN.
Hayır olsun kardeşim.
allah razı olsun ceylan kardeşimin dediği gibi bayraklı dedeye 1 tane yasin okudum allahım kabul etsin rüyamı hayırlara yorsun yarabbim
ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN ÇOK GÜZELBİ RÜYA
Hayır olsun inşallah kardeşim. rabbim yar ve yardımcın olsun. Güzel rüyalarını anlatma bencede, şehitlerede okudaklarını hediye edebilirsin.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.