canım Filiz kardeşim benim.bana 10 tane ayetel kürsi okumuşsun inan ağlayarak okudum Allahım bin kere razı olsun Allah kabul etsin. inanki bu gün öyle duaya ihtiyacım vardıki bu bana bir ilaç oldu sanki.bende 70 ayetel kürsi senin için okuyacağım. batuhanımız için ve senin için.Allahım seni sevdiği ve dualarını icabet ettiği kulları arasına katsın amin.
filiz kardeşim .
(22 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BAK BEN DE AĞLADIM ŞİMDİ ŞENGÜLÜM . YÜCE RABBİM TEMİZ KALBİNİZİ GÖRSÜN NE MURADINIZ VARSA VERSİN RABBİM . ŞU AN RAHMET YAĞMURLARI YAĞIYOR ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ÇOK SEVDİĞİ HABİBİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SENİN ELLERİNİ BOŞ ÇEVİRMESİN . ÇOK DARDA KALDIĞIMDA HEP YANIMDA DUALARINLA VARDIN HER ZAMAN DUALARIMDA OLCAKSIN CANIM. ALLASH KABUL ETSİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim her ikinizinde dualrını kabul etsin amin filiz ablacığım batuhan nasıl iyi mi?
AMAN NE GÜZEL BU KEZ GÖZYAŞLARI MUTLULUKTAN.ALLAH DUA VE DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN CANLAR.1 FİLİZ İÇİN 1 ŞENGÜL İÇİN AYETELKÜRSİ KABUL EDİN CANLAR...
ŞİMDİ DIŞARIDA YAĞMUR TAĞIYOR TOPRAK KOKUSU İŞYERİNDEYİM NAMAZLARIMI KAZA EDİYORUM AMA İNANIN BURDA KIYAFETLERİM OLSA İŞ MİŞ BAKMAYIP NAMAZ KILICAM DUA EDİYORUM ALLAHIM RABBİM AYETEL KÜRSİ OKUDUM KABUL ET ALLAHIM BİZLERİ DARLIKLARDAN KURTAR ALLAHIM YAVRULARIMIZZ SIHAT VER AMİN
bende hepinize okuyırum tek tek filiz abla şengül abla meral derya merlin...
ve derya için.
ALLAH RAZI OLSUN BENİM CAN DOSTLARIM DERYACIM BATU HAN HAMDOLSUN İYİ GİDİYOR. MERALİM GÜZEL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN SİZLER GİBİ DOSTLARIMIZ OLDUKÇA İNŞALLAH HEP SEVİNÇTEN AĞLARIZ ŞU GÜZEL GÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM SİZLERİ DARDA BIRAKMASIN AKŞAMA NÖBETE GİDİYORUM AMA ORADA SİZLERE SAYISIZ AYETEL KÜRSÜ OKUCAM SİZLERDE BENİ UNUTMAYIN ALLAHA EMANET OLUN
ALLAH RAZI OLSUN CANIM NE MURADINVARSA VERSİN BENDE SANA OKUYORUM FİLİZ ABLA ,DERYAYA,MERAL ABLAYA MERAL
sadece ağlıyorum sizler olmasanız neyapardım ben Allah razı olsun.meral ablam benim herzaman dualarımda olduğunu bil benim canım ablam.deryam,sedefim,merlinim,filizim hergün dua ediyorum sizlere.(not.benim için üzülmeyin geçer geçer.)
MERLİN AYNI DURUMDAYIZ CANIM BENİMDE BUGÜN NÖBETİM VAR AMA AYETEL KÜRSÜLERİMİ OKUYUP DOSTLARIMA GÖNDEREBİLİYORUM CEBİMDE KONTURLU TESBİH KİMSEYE ÇAKTIRMADAN YÜCE RABBİM KABUL ETSİN SEDEFÇİM SENİ UNUTURMUYUM SENDE DUALARIMDASIN CANIM .
ŞEngüll ablaaaaaaaaaaaa
yakalayamadım serni bi türlü
çok özledim seni
bizi yanlız bırakıyosun buralardaAllahım seni korusun,Allah'a emanet ol Şengül ablacım benimm
Allah razı olsun Allah derdinize çare versin inşallah. bende ondan alayım filiz abla iyi olur tesbihi bazen düşürüyorum kaç tane okuduğum karışıyor.
CENNETİME AYETEL KÜRSÜ HEDİYEM
Allah'ım gözyaşlarınızı dertlerinize derman etsin,
onlar sizlerden süzüldükçe, sıkıntılarınız da süzülsün gitsin.
Hepiniz için 3 asr suresi hediyem olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Canım filiz ablam, benden de sana ve batuhanıma ayetl kürsi, hep böyle mutlu ve umut dolu olursun inşallah ablacım benim
FİLİZ CAN DOSTU SENİ VE BATUHANI HİÇ UNUTURMUYUM,HER AKŞAM BATUHAN İÇİN ŞİFA AYETLERİNİ OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN.
Canım filiz ablam, benden de sana ve batuhanıma ayetel kürsi, hep böyle mutlu ve umut dolu olursun inşallah ablacım benim
SEDEF MERLİN CENNETİM DERYACIK BETÜL HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ,SİZLERİ UNUTMADIM,UNUTAMAM.
KADİR BABAMA , MERALE, CENNETE .BETÜLE , SEDEFE, NİMET ABLAMA, FATİHİME,FATMA KARDEŞİME, EDSEVALE,RECEP KARDEŞİME, MERLİNE NURGÜLE, ŞENGÜLÜME TUFANA,ERSİNE YASİN KARDEŞİME CİHAN KARDEŞEREYHAN KARDEŞİME NURAYIMA İSMİNİ SAYAMADIĞIM TÜM DUA DOSTLARIMA 10 AR AYETEL KÜRSÜ GÖNDERİYORUM ALLAH KABUL ETSİN. ŞİMDİ NÖBETE GİDİYORUM ALLAHA EMANET OLUN
Meral ablam filiz ablam Allah razı olsun,Allah'a emanet olun.
ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.