dua isteyenler bana yazabilir
dua isteyenler
(52 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BEN DUA ISTIYORUM. SIKINtIMIN, UMUDUMUN, DILEĞİMİN HAYRA DONUŞMESI ICIN. HAKKIMDA HAYIRLI OLANIN KOLAYLAŞMASI ŞER OLANIN BENDEN UZAKLAŞMASI ICIN.
RABBIM SIMDIDEN RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
BEN DAHA ÖNCE BAHSETTİĞİM ARKADAŞ İÇİN İSTİYORUM EĞER KABUL EDERSENİZ.LÜTFEN ONUN İYİ OLMASINA ÇOK İHTİYACIM VAR.
dua dostum esirgemezsen ben de dua istiyorum, kalbimdekinin bana hayırlı bir eş olması için. allah razı olsun
İsimsiz kardeşim , duayıo kim istemez, birbirimiz için dua etmekten daha güzel ne olabilir.
Beni de eksik etme dualarından, Allahım içimdeki en istediğimi versin diye dua eder misin benim için ?18 yıl önce gönderildi # -
BANADA SIKINTILARIMDAN KURTULMAM OMZUMDAKİ AĞIR BORÇ YÜKÜNÜ ÖDEYEBİLMEM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİ 1 AYETEL KÜRSİ BENİM SANA HEDİYEM.
EVET KARDEŞ BENİMDE KARDEŞİM ACİL HASTA ONUN İÇİNDE DUA ETMENİ İSTERİM ALLAH RAZI OLSUN
bende nişanlıyım ama düğünüm olmuyor bir türlü evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Allah razı olsun senden seninde duaların kabul olsun sıkıntıdan Rabbim kurtarsın seni. sen bize iyilik ediyorsun Rabbim de dileklerini versin inşallah.
benim içinde dua edermisin aile içindeki sorunlarım ve allahın beni affetmesi için
ama kime dua edersen et allah senden razı olsun kurtardığın her kişi için allah san iyilik güzellik nasibeylesin inşallah kaza belanın önüne geçsin18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM DUA İSTENMEZMİ ALLAH RAZI OLSUN BENDE HAYIRLISIYLA ATANMAK VE GÖNLÜMDE BİR İSTEK DAHA VAR ONUN İÇİN DUA İSTİYORUM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN SEVDİKLERİNLE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER TAKDİR ETSİN ALLAHA EMANET OL
sizlere dua ettim etmeyede devam edecegim inşallah yüce rabbim kabul eyler
INŞALLAH. RABBIM RAZI OLSUN, KABUL ETSIN. DILINE YUREĞİNE SAĞLIK. RABBIM HUZURUNU MUTLULUĞUNU DAIM ETSIN.
banada dua edermisin acaba?bende ailemle mutlu olmak istiyorum vede bende kpss kazanıp isteğimbir kurumvar var orda çalışmak istiyorum bunlar için banadua edermisin *etsende edemesende rabbim senden razı olsun ve senin dularını kabul etsin amin
MADEM İSTİYORSUN DEĞERLİ DOSTUM,MADEM TALİPSİN DUA ETMEYE,UMARIM NEYE TALİP OLDUĞUNU BİLİYORSUNDUR.
SİZDEN ALLAHIN 5.000.ADET FATİHASINI DUA NİYETİNE İSTİYORUM.
SİZE 5.ADET FATİHA HEDİYE ETTİK.GÖNÜL HEYBEMİZDEN.LÜTFEN KABUL EDİN.18 yıl önce gönderildi # -
şuan yasin okudum dualarım sizlerle ne derdiniz sıkıntınız hayaliniz varsa yüce rabbime gönderdim inşallah hepimiz cennetliklerden oluruz allaha emanet olun hayırlı cumalar
Allah razı olsun Kadir kardeşim.
inşallah okuyacagım kadir baba sizlerde bizlere dua edin
DUA DOSTU SAĞOL...BUNA OKADAR ÇOOKK İHTİYACIM VARKİ.ACIKCASI BANA MUCİZE GEREK.1 AYETELKÜRSİMYİ KABUL ET LÜTFEN.
BENDE İSTERİM KARDEŞİM ÖNCE SAĞLIK SONRA BÜYÜK BİR BORÇ YÜKÜ ALTINDAYIM HAYIRLISI İLE ÖDEMEM İÇİN LÜTFEN DUA ET ÇOK DARDAYIM .ALLAH SENDEN RAZI OLSUN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN AMİN.
BEN DE DUA İSTİYORUM BENİM İÇİN DÜNYADAKİ BÜTÜN HAZİNELERDEN DAHA KIYMETLİ...RABBİM GÖNÜLDEN NEİSTEDİĞİMİ BİLİYOR.BANA DA DUA EDERSENİZ BENİ MUTLU EDERSİNİZ.İNŞAALLAH SİZLERİN DUASIYLA BEN DE MURADIMA ERERİM.SİZLER DEMURADINIZA ERERSİNİZ.AMİN
İyilik görenlerin iyilik gördükleri kimseler hakkında ettikleri hayır duâları reddolunmaz."
ben bu sitedeki herkesin sıkıntısının bitmesini diliyorum.gönülden edilen tek bir duanın karşılıksız kalmıycağı dileğiyle bu dünyada ya da ahirette...
çok rica etsem kardeşim benide yazarmısın.Allahım seninde yüreğini ferahlatsın amin.
GİZEM için de eder misin şu anda giremiyor da. onun 2 dileğinin olması ve sevdiğinin iyileşmesi için kardeşim. Allah razı olsun...
allah razı olsun ben de dua istiyorum allah gönlümdeki muradı bana nasip eylesin ve kuzenim içinde istiyorum evlenecekti nikahı falan kıyıldı bi düğün kaldı geriye ama eşi vazgeçmek üzere.şimdiden saol
ARKADAŞLAR İÇİMDEN NE GEÇTİ BİLİYORMUSUNUZ ACABA BU HIZIRMI DEDİM KENDİ KENDİME }}
Allah razı olsun kardeşim.
Bende kardeşimin borçları ve hayırlıysa tayinin çıkması ve sıkıntılarımızın gitmesi için dua istiyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun ne sıkıntın varsa gidersin inşallah.
AMİN AMİN AMİN
7 adet ayetel kürsi ve okuduğum duaları gönderiyorum, rabbim seni iki cihandada aziz etsin.18 yıl önce gönderildi # -
Belki gelir ablacım:) Allah büyüktür.
Kardeşim,
kulluk sevinci içimizi kaplasın,
bütün dertlerimiz bununla derman bulsun,
bütün müşküllerimiz bununla çözülsün,
dualarımız gök kapılarını çalsın,
bize de yardımcılar yetişsin,
diye
dua istiyorum ben de.
Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM SANA AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM SENİNDE BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLESİN KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.