Allah razi olsun dua kim istemez ne demisler kul sikismayinca Hizir yetismezmis bol bol oku
dua isteyenler
(52 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
EVET DUA DOSTU ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...SIKINTILAR VE ÇARESİZLİKLER İÇİNDE BOĞULMUŞKEN SENİN BU ÖNERİN BENİ ÇOK MUTLU ETTİ.ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM BİZİ SEVİNDİRDİĞİN GİBİ SENİDE SEVİNDİRSİN.YÜREĞİNE SAĞLIK.ALLAHA EMANET OL...
18 yıl önce gönderildi # -
merak etmeyin bütün müslüman kardeşlerime dualarım
bu arada kadir baba fatiham 1000 defa okudum
KALDI 4.000.ADET.DEĞERLİ DOSTUM.SONUCU BEKLİYORUM.
kadir baba nezamana yetiştirmem gerekiyooo
BENİM İÇİN ÖNEMLİ O FATİHALAR,SENİN İÇİN SORUN OLMAZSA EN KISA ZAMANDA LÜTFEN.
BENDEN SANA 7.FATİHA DAHA,SANA KOLAYLIKLAR SAĞLASIN İNŞALLAH.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
hay ALLAH razı olsun sendenn..
ben duamı yazmıştım başka mesajlara yine burayada yazım..
nişandan ayrıldım istiyorumki bidaha acı tatmamak benim karşıma tez zamanda hayırlı eş çıkmasını istiyorum(benim gönlümden geçen muradımın okadar çok olmasını istiyorumki ALLAHTAN)beni üzenler görsün ne olduğumu.....
RABBİM sizinde gönlünüzün muradınızı versin aminn18 yıl önce gönderildi # -
ya kadir baba 2000 tane fatiha okudum birazda diger müslüman kardeşlerime dua edecegim gönlümden bukadar koptu ne dersin
bu siteye yazan tüm ehli islam din kardeşlerim inşallah sizlere dualarım devamlı
yarın okursun geri kalanını iclal kardeşim.
bende dua istiyorum.lütfen banada dua edin.gönlümdekilerin olması için.allah hepimizin yardımcısı olsun..
DEĞERLİ DOSTUM,DEMEK NASİP 2.000.MİŞ.GÖNLÜNDEN BU KADAR KOPTUYSA ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH.
ALLAH RAZI OLSUN.BENİ SEVİNDİRDİN,RABBİMDE SENİ SEVİNDİRSİN.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
sürekli okudugum için kafa kalmadı
bende gönlümden geçen şeylerin tez vakitte kabul olmasını istiyorum banada dua edermisiniz Allah kabul etsin tüm dualarınızı amin
burada bulunan arkadaşlar samimi bir şekilde kendini bana tanıtabilirmi acaba lütfen
inşallah hepinize dua ediyorum allahın izni ile
aslında tanışma adlı konu vardı dur ben onu bulayım senin için kardeşim.
kadir baba lütfen bana küsme
tamam bul sedef kardeş
SEVGİLİM İYİLEŞTİ HASTANEDEN ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SESİMİ DUYDU BİDE 2 TANE DİLEĞİM YERİNE GELSİ ALLAHIN İZNİ İLE BAŞKA HİÇ BİŞEY İSTEMEM DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
S.A.İSİMSİZ ARKADAŞIM.ÖNCELİKLE TBR ETMEK İSTİYORUM .SİTEYE GİRİŞİN BİR OLDU PİR OLDU DERLERYA.BEN GÜNLERCE BURDA UMREDE ARKADAŞLAR İÇİN DUA TOPLADIM.EMİN OL SEN BENİ SOLLADIN.BANA YAZMAYAN ÇOK İNSAN SANA YAZDI.SENDEN DİLEK DİLEDİ DUA ETMEN İÇİN.VARDIR BUNUNDA BİR HİKMETİ.RABBİM YAPTIGIN DUALARI KABUL ETSİN.BENİDE KAT BU DUALARINA OLURMU.HAYIRLI AKŞAMLAR OLSUNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.