ALLAHIM TÜM BORÇLULARIMIZIN BORÇLARINI ÖDEMESİNE HAYIRLI SEBEPLER VER ALLAHIM . BORÇ DUASI BİLEN VARMI
BORÇ DUASI
(12 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"""ALLAH'IM BİR AN LÜTUF NAZARIYLE BANA NAZAR EDİP BORÇLARIMI ÖDEMEYİ VE ALACAKLARIMI ALMAYI KOLAYLAŞTIR ÇÜNKÜ SEN HERŞEYE KAADİRSİN"""
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN ABİLERİM CAN ABİLERİM .
ALLAHÜMMEKFİNİBİHELALİKEANHARAMİKEVEAĞNİNİBİFADLİKEAVMENSİVAK.
YA ALLAH,YA BİSMİLLAH,ALLAHUEKBER,BORÇLARA RUHSAT VER,KOLAYLIK VER,FERAHLIKVER RABBİM.
NEŞELENDİR RUHLARIMIZI VE YUVALARIMIZI.
BAK İSTANBULDA YAĞMURUDA SALDIN MAŞALLAH GÖK KUBBEDEN,HERBİRİNİ BİR MELEK DE TAŞIYOR.
GERİYE KÜNFEYEKÜN KALDI BE RABBİM.O NU SAL KÜRSİDEN ŞU MADDİ MANEVİ BORÇLARIMIZ GİTSİN.
KAİNATI NASIL YIKIYORSAN O RAHMET DAMLALARIYLA,BİZLERİNDE RUHLARINI VE BEDENLERİNİ YIKA,TERTEMİZ ET İNŞALLAH.AMİN.AMİN.AMİN.
AMİN ECMAİN BABACIM . ALLAH RAZI OLSUN .
Amin amin amin.Tez zamanda inşallah
"ey tasayı yüreklerden söküp atan,
ey kaderleri gideren,
ey darda kalanların duasına icabet eden,
ey dünya ve ahiretin rahman ve rahimi Allah'ım !bana merhamet eden sensin başkalarının merhametine ihityaç bırakmayacak rahmetinle bana merhamet eyle beni borçsıkıntısından kurtar beni borçlanacak hallere düşürme
ey mülkün sahibi allahım !sen malı ve mülkü dilediğine verir dilediğinden alırsın dilediğin kulunu aziz ,dilediğin kulunu zelil edersin hayır senin elindedir şüphesizsiz senin herşeye güzün yeter ...BORÇTAN VE GEÇİM SIKINTISINDAN KURTULMAK İÇİN
(sabah kalkınca ve akşam yatarken 11.33 veya 99 kere okunun )
allahım evvel sensin senden önce hiç bir evvel yoktur
ahir sensin senden sonra hiç birşey şey yoktur
zahir sensin herseyin üstünde sen varsın sebebler sadece birer bahanedir
batın sensiz herseyin aslı özü sensin bütün dizginler senin elindedir
borçlarımı ödemeyi nasip et.maddi ve manevi sıkıntılarımı gider beni yoksullukdan kurtar senden başka ilah mı var ki ona sığınayım ?beni senin kapından başka kapılara gönderme
senden başka ilah yoktur ,sen teksin ,işlerinde ortağın yoktur verdiğin hükmü bozmaya kimsenin güçü yetmez sana hamd ediyorum sen herseye kadirsin amin18 yıl önce gönderildi # -
AH DERYA GÖNÜLLÜM AH.
OKUMASINA OKURUZDA,YA İÇİNE İHLAS KOYMAYI UNUTURSAK.!
İHLAS YARABBİM İHLAS.MEDET YA RABBİM MEDET.AMİN.AMİN.AMİN.
SONRA DOSTLAR SORUYOR.4444,MÜ DİYE.!TABİ SORACAKLAR ONLARA LAFIM YOK.HAŞA.
AMA BİR İHLASLI BESMELE NELERE KADİR.!KURU KURUYA 300.000.FATİHA ÇEKSEN NE OLUR.
AMİN.AMİN.AMİN.
Allahım borcu olan kardeşlerime hiç ummadıkları çok hayırlı yerlerden kapılar açıverde çabucak borçlarını ödeyebilsinler amin amin amin.
allahım sen borçlulara hayırlırızıklar ver amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.