kardeşim Allah yolculuğunuzu mübarek etsin
az önce akraba ve arkadaşlarımızdan 104 400 fatiha
70bin ihlas
70 bin tevhid
70bin salavat
hediye edildi bizlere ben dua dostlarımıza bildirdim bunu. sizden ricaları bunları okuyanların hepsi için hac ve umreye gidebilme ve siz gittiğinizde orada hatırlamanızı istiyorlar.
Rabbim unutturmasın ve yolculuğunuzu sizin ve aileniz için de hayr ve rahmet vesilesi kılsın
selam ile...
Nesrince Hanıma(cihan)
(8 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
S.A. CİHAN HEMŞERİM. BANA HİTABEN YAZINI GÖRÜNCE İNAN SEVİNDİM .BİRAZ KIRGINDIM SİZZE
NİYE DERSENKİ, GÜNLERCE BURDA YAZIM GÜNDEMDE KALDI UMREYE GİDİYORUM İSTEKLERİNİZ BAŞ TACI DEDİM .ÇOK ARKADAŞ CEVEP VERDİ SENDEN SES ÇIKMADI
BAKIYORUM BAŞKALARINA YAZIYOSUN .
ANLAM VEREMEDİM BU GECİKMEYE. ALLAH RAZI OLSUN OKUDUGUNUZ DULARDAN.İNŞALAH BÜTÜN BURDA YAPILAN DULARI ORDA BEN SİZN ADINIZA İSTEYECEM GERÇEKLEŞMESİNİ.
YANILMIYOYORUM DİMİ HERHANGİ BİR İSTEKDE BULUNMAMIŞTIN ÖNCE .YOKSA GÖZÜMDEN KAÇTIYSA VEBAL ALMIŞ OLURUM . AYDINLAT BENİ..18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim ben gitmenize yakın günlerde yazayım diye düşünüyordum bu yüzden direk size hitap eden bir mesajım olmadı ama elhamdulillah fatihaların okunması için elimden geleni yapmaya çalıştım.
özel bir isteğim aslında yok burdaki pek çok kardeşimiz gibi hac ve umre yapabilmeyi oralarda dua edebilmeyi istiyorum
Allah yolculuğunuzu hayırlı ve makbul kılsın şimdiden inşaallah kazasız belasız gidip dönebilmeyi nasip etsin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
sevgili nesrin benim ve yavrularım için dua edermisin Allah hidayet nasip etsin bizlere
18 yıl önce gönderildi # -
Nesrinciğim allah sana umreye kazasız belasz ulaşmayı.
Gönlünce sağlıkla dua edebilmeyi nasip etsin.
Emanetlerimizide yerine ulaştırıp bizler adına sağlık sıhhat dilersen çok sevinirim.
Özellikle Batuhana,Kutalp'e ve Ahmet'e sağlık diliyorum.
Küçük meleklerimizi unutmazsın değilmi?
Cihan kardeşime gönül koyma ! O Canı gönülden katıldı dualarımıza.
İnsan sevdiğine değer verdiğine sitem eder Cihan kardeşim...
Olur böyle yanlış anlaşılmalar.
Bugünlerde havalardan diyelim...
Allaha emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
S.A. DUALARIMDASINIZ NİGMET ,BEHRAM,CİHAN .ALLAHIM RAZI OLSUN İYİLİK DİLKERİNİZ
İÇİN.SİZLERDE BENİN İÇİN DUA EDERMİSİNİZ KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM GİDİŞ VAKTİ ÇOK AZ KALDI.PANİK YAPMAYA BAŞLADIM KENDİME.LÜTFEN BENİ BİRAZ RAHATLATIN TELKİNLERLE.ALLAHA EMENETSİNİZ.18 yıl önce gönderildi # -
Nesrin abla 10 ihlas 10 fatiha 10 ayetel kürsi hediyem olsun, paniğin ve rahatlaman için...
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM RAZI OLSUN.GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.