İclal hanımın üye olurken kullandığı adrese e-posta göndereli şu an itibariyle 39 saat oldu ve olumlu veya olumsuz bir yanıt gelmedi.O adresi kullanmıyor olabilir,E-posta kutusunu hiç açmamış olabilir,nete hiç girmemiş olabilir veyahut cevaplama gereği duymamışta olabilir vs. şimdi bundan sonra izlenecek adımları sizlerle paylaşmak istiyorum.
Kendisine gönderilen iletide özellikle insanların aşırı tepkisi sonucu hatasını kabullenmekte zorlanmış olabileceğini eğer ki bir söyleceği varsa bana iletmesini rica ettim ve Kadir amcayla kendisine aynı mesafede olduğumu belirttim.
Buna ek olarak site üzerinden Kadir amcaya her hangi bir destek yazısı yazmadım.
Eğer insanlar buraya bazı şeylere inanıp güvenip geliyor ve burda bir nebze olsun huzura eriştiklerini düşünüyorlarsa huzuru kaçıracak kişilerin bedeline katlanması gerektiğini düşünüyorum.
Elbet herkes hata yapabilir belki olayın sıcaklığıyla sağlıkla kararlar veremeyebilir.Ama bir hatanın kabullenilmesi için gerekli zamanın geçtiğini düşünmekteyim.
100 kelimenin içinden cımbızla "KANDIRDIM"ı alıp bu kelimeye takılmak,yazıdaki ince manayı anlamadan, insanları tanımadan ağıza alınmayak hakaret ve laflarda bulunmakta sebep ne olaki.
Şüphesiz Rabbimizin adaletine güveniyoruz yalnız ortada bir mağduriyet var ve mağdur olan kişi bu mağduriyetin talafisinini istiyorsa bizde elimizden geleni yaparız Allah'ın izniyle.
Eğer Kadir amcam derseki bu konu ülkemizin mahkemelerine intikal etsin.
Benim yapabileceğim bazı şeyler:
1-Hakaretin yazıldığı bilgisayarın tespiti için ip numarasının emniyet birimlerine verilmesi.
IP numarası nedir? İnternet Protokol numarasıdır.
IP numarası ve alan adı ne işe yarar? Herhangi bir bilgisayar internete bağlandığı anda, dünya üzerinde sadece ona ait olan bir numara alır (örneğin 111.204.122.4) ve bu numara o bilgisayarın IP numarası olur.
kaynak: http://www.bilgisayardefteri.com/iik_ip.php
2-Hakaret içeren mesaj metinlerinin temini.
3-Avukat vs. masraflar için maddi katkı.
Bu yazıyı burdan paylaşma nedenim bu olayın site üzerinden yaşanıp herkesin bilgisi olduğu içindir.
Sizden ricam yalnız Kadir amcam yorum yazsın.
Amacım asla bazı şeyleri alevlendirmek değil umarım anlayışla karşılarsınız.