3029 tane selavatı tefriciye okudum sitede ihtiyacı olanlara hediyem olsun allah hepimize merhamet etsin.amin
ihtiyacı olan alsın
(17 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım leylak kardeşim allah senden razı olsun.hızır gibisin vallahi.195 tanesi benim çok işime yaradı.allah razı olsun.benim tefriciyem bitmiş oldu.lütfen bana dua edin.
18 yıl önce gönderildi # -
ya ama bi dk acaba doğğrumu yaptım.hemen bencillik mi yaptım acaba.kafam karıştı yaa
yok canım ne benciliği ama bende bişey sorabilirmiyim bu sayının üztünü tamamlayarak bende okuya bilirmiyim
ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
bu arada bu dualar için rabbim senden razı olsun ne muradın varsa versin bizlerde tamam lığınca inşallah senin diliğinde kabul olur leylakcım
allah razı olsun leylakcım allah herşeyi gönlüne göre versin
Allah razı olsun leylak Allah da senin ne dileğin varsa versin inşallah kardeşim. ben 1 adet alsam yeter rahmeti için alıyorum. benden daha sıkıntıda olan kardeşlerimiz alsın çoğunluğu.
allah sizlerden de razı olsun çok mutlu oldum
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN BENİMDE TEFRİCİYELERİM BİTMİŞ OLDU
ALLAH RAZI OLSUN ALAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN HEPSINI ALABILIRMIYIM? COK IHTIYACIM VAR BEN ARAPCA OKUYAMIYORUM
zuhalkler diğer arkadaşların aldığı miktarı çıkarıp diğerlerinin hepsini alabilirsin tabi allah kabul etsin
leylak kardeşim Peygamber efendimizi(sav) görmek herkese nasip olmaz. dualarında bize de yer ver kardeşim ne olur.Allah razı olsun senden.
Allah razi olsun ne kadar alicagima bilmiyordum onun icin sordum rüyani okuyunca ne kadar sevindim pegamber efendimizi rüyada görmek 1000 sene nafile ibadet kadar sevapmi dualarinda bizide unutma
ALLAH RAZI OLSUN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.